Aşçılık mesleğinde iyi para kazanabilir miyim?

asabiwasabi78

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Merhabalar,lise 1. sınıftayım ve kendime bir meslek hedefi koymak istiyorum.Yemek yapmayı seviyorum.Sonuçta ileride bakmam gereken çocuklarım ve eşim olacağı için maaşının iyi olmasını istiyorum.Ders yönünden sıkıntım yok.Aşçılıkta ne kadar para kazanabilirim?

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
açılın eski şefim.

yüklü maaşının yanında günlük 200-600-1000 gibi bahşişler alabilirsin. harcayamayacağım kadar para kazandım şeflikten çok zevkli bir iş ama aşırı stresli. tamamen pr yapman ve iyi bir yerde çalışmanla alakalı.

ayrıca @BHA

iyi pr yaparsan yolda bile çevirip cebine para tıkıştırıyor insanlar. iyi ağzın varsa bu katlanır.

asabiwasabi78

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Ç
açılın eski şefim.

yüklü maaşının yanında günlük 200-600-1000 gibi bahşişler alabilirsin. harcayamayacağım kadar para kazandım şeflikten çok zevkli bir iş ama aşırı stresli. tamamen pr yapman ve iyi bir yerde çalışmanla alakalı.

ayrıca @BHA

iyi pr yaparsan yolda bile çevirip cebine para tıkıştırıyor insanlar. iyi ağzın varsa bu katlanır.
Çok teşekkürler

Mehmedxr

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Rızkında varsa milyarder bile olursun 'çalışman şartıyla' yoksa bildiğiniz gibi ama diyeceğim şu ki eğlenerek merak duyarak yaptığın meslek dallarına yönel milyonda kazansan sevmediğin işten zevkalacağını sanmam

CATCAT123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yurtdışında bazı okullarda çok iyi eğitimler veriliyormuş oralar çok olanak oluşturabilir.
bide kendini geliştirmen önemli tabi.
bu makale yardımcı olabilir;
Gastronomi ve mutfak sanatları

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Gel bizim burda tostçu erolda çalış, 20 m tost yaparsınız beraber??

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhabalar,lise 1. sınıftayım ve kendime bir meslek hedefi koymak istiyorum.Yemek yapmayı seviyorum.Sonuçta ileride bakmam gereken çocuklarım ve eşim olacağı için maaşının iyi olmasını istiyorum.Ders yönünden sıkıntım yok.Aşçılıkta ne kadar para kazanabilirim?
Çalıştığın yere bağlı.

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
Eğer iyi olursan kazanırsın fazla ben olsaydım Aşçı olurdum İnsan sevdiği mesleği yaparsa her zaman mutlu olur.

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
MasterChef'e katıl. Ünlü ol. Gerisi gelir