Ascend Y200 U8655-1

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Selamun Aleykum arkadaşlar telefonun hafızası az diye kullanmadığım programları silmek amacıyla root işlemi yaptım clockwork bilmem ne modu falan yaptım internetten takip ederek superuser uygulaması yüklendi sonra çeşitli uygulama kaldırma programlarıyla kullanmadığım uygulamaları kaldırmaya çalıştım bayada kaldırdım facebook twitter falan sonra panzer panic diye bir oyun var onu kaldırmaya çalışırken yanlışlıkla nasıl olduysa Müzik Playerı silmişim sanırım ama nasıl olduğunu inanın bilmiyorum çünkü müzikle alakalı hiç bişey silmedim herneyse Allah rızası için biri bana yardım etsin telefonu ilk aldığım orjinal hale getirmek istiyorum yani müzik playerımı geri istiyorum :( şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Vay be

FRKNSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonun verilerini yedekleyin. Telefonu aldığınızda müzil player var ise telefonu fabrika verilerine sıfırlayın muhtemelen düzelecektir sorun.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Bu telefon hala duruyor ve ilk günkü gibi çalışıyor :D

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Geçmiş olsun cevabini buldunuz mu bari?
Yok cevabını bulamamıştım ama stock halindeki müzik playerin apk sını bulmuştum. Sonradan kendim yüklemiştim. Yani ilk aldığım günkü gibi stock rom yapamadım. Ama olsun içindeki gereksiz MB yer kaplayan oyunları uygulamaları silmiştim. Facebook twitter tarzı sosyal medya uygulamarını da silmiştim o zamanda kullanmıyordum halende kullanmıyorum. Telefonda olduğu gibi duruyor ve çalışıyor. Elektronik eşyaları özenli kullanıyorum sanırım :)

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Seneler sonra arkasina dönüp baktıginda böyle vay be (ne zamanlar'di) diyenler çok var, basta kendim ?