Çok Bilmiş
Doçent
Ya arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum.Asansorde tişörtumu kaldırdım aynada birşeye bakıyordum aniden biri girdi kendimi çok kötü hissettim aklımdan gitmiyor napmaliyim.
Kardeş kızma ama memleket Adana ve yine bi gariplik. Çok takma bizim asansörle ilişki yaşayan var her bindiğimde ruj izleri falan asansörü öpüyor biri galiba.Ya arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum.Asansorde tişörtumu kaldırdım aynada birşeye bakıyordum aniden biri girdi kendimi çok kötü hissettim aklımdan gitmiyor napmaliyim.
Teşekkür ederim.Bu arada resmin iyiymis
İnsanlıklarına bir lafım yok sadece kanı çok hızlı akıyor Adanalı kardeşlerimizin.Adana nın suçu yok size öyle geliyor.Konya ya gittiğimde hiç kimse yardım etmedi bile tarif sordum kaçtı benden adam adanaya geldiğimde herkes benim abim gibi kime birşey sorsam elinden gelenin fazlasıni yaparlar adanalilar
En azından kamuya açık alanda yapmazsan daha iyi olur16. Kat olunca hani 1-2 dakika geçer zaten dedim 10 da bi durdu çok hızlı durdu sarsıldim zaten bir daha evde bile yapamam o derece rezil oldum
Genelde seviliyorum canım teşekkür ederimBeni bu durumda bile güldürdün ya abla ben sana daha ne diyeyim dedim seviyorum seni abla
Seviyorum bu arabayı ya mini yada Skoda fabia bunlar tercihim ama micra hayranıyımYanlız Nissan micra yerine Ford ka yada Toyota yarış daha iyi değil mi?Babama dedim bana sarı Ford ka alacakmis uniye gecersem
Damacanada ne var ki su taşıma kabı yani ne var ayıp mı?
Evet çok tatlı umarim alır babacığınKonu dışı ama bak abla bundançok eski ama çok tatlılar bu biraz modifiye ama olsun
Hahahaa hiç gülücem yoktu kızDamacanada ne var ki su taşıma kabı yani ne var ayıp mı?
Gerçek mi bu![]()
Töbee yarabbiDamacanada ne var ki su taşıma kabı yani ne var ayıp mı?