ARUNAS yenisi :) Yürüyen Ölüler ( Walking Dead)

Rastababa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖNCE ÇİZGİ ROMANLAR ARASINDA BÜYÜK BİR ÇIĞIR AÇTI… ARDINDAN DİZİSİ ÇEKİLDİ, REKORLAR KIRDI… VE ŞİMDİ DE SERİNİN İLK ROMANI, YÜRÜYEN ÖLÜLER DÜNYASINDAKİ EN GÖZDE KARAKTERLERİ EN İNCE AYRINTILARINA KADAR SUNUYOR SİZLERE…

ÖLÜP ÖLÜP DİRİLECEKSİNİZ!
Tüm dünyada heyecanla izlenen Yürüyen Ölüler dizisinin ilk romanı sizlerle!

Her şey dönüşümle başlamıştı. Bildikleri o eski dünya yok olmuş, küllerinden dev ölü kentler doğmuştu. Tüm sevdikleri tek tek dönüşüyor, her geçen gün içlerinden birileri yürüyen ölüler kervanına katılıyordu. Bu yeni ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek, âşık olabilmek mümkün müydü?
Bu dünyada artık korkuya, ümitsizliğe, sevgiye yer yoktu! Zombilerle savaşmaktan bitap düşen Philip Blake, duyguların şimdiki yerini, yani yersizliğini anladı. Eski dünyanın yıkıntıları ve ölüleri arasında canlı kalabilmeyi başarmak yalnızca bir şarta bağlıydı: duygusuzlaşarak o ölülerden biri olmak!

Çıkış Tarihi: Ağustos,2012
b48t5.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Seviyorum zombili her ne varsa.

Birgün bizzat yaşamak isterdim.
Dünya zombi kaynıyor ve elimde silahlar.
Yaşama mücadelesi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Dizisini bile izlemedim daha oyunu varmı bunun zevkli olur:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Oyunu yapılmaktaydı.

pinkbu88le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oyunu yapıldı hatta ilk episode bitirildi ikincisi bekleniliyor. oyunu çok güzel olmuş sizin seçimlerinize göre oyun ilerliyor sabit bir kanalda değil.bu şekilde roman olarak görmedim, çizgi romanı vardı en son ciltli olarak satılıyordu...