ArulPhi Split (Dosyaları istediğiniz boyutta parçalara ayırın.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mükemmel bir program. Bu program ile istediğiniz dosyayı istediğiniz boyutta dosyalara parçalayabiliyorsunuz. 2 DVD boyutunda bütün bir dosyayı bölüp iki ayrı DVD ye kaydedebilirsiniz. Sonra tekrar birleştirebilirsiziniz.
kcgw10.jpg

İndirme linki:
http://tr.rghost.net/39456530

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=285168]y3LLkowaN[/MENTION] denedin mi? 64 bit için derlemiştim de 32 bit Windows kullanıyorsan çalışmaz diye dedim. :))
[MENTION=197533]Mr.Elm[/MENTION] Hjsplit den daha hızlı bu, donma problemi olabilir ama bununla.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Parçalara ayırırken uzantısı değişiyor mu? Mesela .mvk uzantılı bir filmi parçalayabilir miyim?

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Parçalara ayırırken uzantısı değişiyor mu? Mesela .mvk uzantılı bir filmi parçalayabilir miyim?

Her türlü dosyayı parçalayabilirsiniz. Karşılaştığınız sorunları bildirirseniz sevinirim. Ama galiba siz mkv uzantılı dosyaları parçaladıktan sonra parçaları oynatmak istiyorsunuz, oynatılabilir ama uygun bi çözüm olmaz şayet bunu kastediyorsanız. Bu durumda video dosyalarını parçalayan programları kullanmanızı öneririm.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Her türlü dosyayı parçalayabilirsiniz. Karşılaştığınız sorunları bildirirseniz sevinirim. Ama galiba siz mkv uzantılı dosyaları parçaladıktan sonra parçaları oynatmak istiyorsunuz, oynatılabilir ama uygun bi çözüm olmaz şayet bunu kastediyorsanız. Bu durumda video dosyalarını parçalayan programları kullanmanızı öneririm.

Evet video dosyalarını part 1 part 2 ... şeklinde parçalamak istiyorum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ama şimdi silinmiş tekrar upload edebilir misiniz?..

Reaksiyon puanı
189
Sıkıştırma programları ile hiç sıkıştırma yapmayıp istediğiniz boyutta bölme yaptırarak da aynı sonuca erişebilirsiniz. Ayrıca birleştirmek için de bu programa ihtiyacınız olmaz. Herhangi bir sıkıştırma yazılımı birleştirebilir...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yok ben denemek amacıyla istemiştim.. Merak işte..:D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=276377]illoarmad[/MENTION] link uçmuş.

erton44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iso dosyasını bölebilirmi tek iso olarak 9 gb dolaylarında bi dosyam var ayırmak istesem bölebilirmi

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Hem derlenmiş halleri hem kaynak kodları uçurdum ben. :))) Tekrar gönderme imkanım yok yani :)))) Konu silinebilir ya da kilitlenebilir. Hangi moderatörü rahatsız edeceğimi bilemedim. Kimi @'leyelim. :P

Sen yayınlamayınca ben yazmıştım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...