Artık söylemekten bıktım." hız problemi ! "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan artera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

artera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 7715
8 mb netlimitsiz kullanıyorum.Daha doğrusu kullanamıyorum.Hız testini 5 dakika kadar önce yaptım.İnterneti kullanan herhangi bir program açık değil.Antivirüs zaten yüklü değil.İnternetimi ortak falan kullanmıyorum.Oturduğum yerde santral binası 50-60 metre uzaklıkta.Daha nekadar yakın olabilir değil mi? Yani benden kaynaklanan bir problem söz konusu değil.Söylemekten call centere aramaktan dilimde tüy bitti.Adamlara hızım düşük diyorum onlar bana o zaman tarifenizi değiştirelim diyorlar.Yahu zaten netlimitsiz 8 mb kullanıyorum diyorum.Resmen sallamıyorlar.Kafalarına göre zam yapıyorlar ama hizmete gelince her şey ortada.Taahhüt süremde doldu.Beni tutan birşey yok ama son bir kez daha yazayım diyorum.Ey TTNET temsilcisi LÜTFEN BİRAZ İLGİ!

ADSL NUMARAM = 189 758 95 98
EV TEL = 0212 568 43 83
CEP NUMARAM = 0507 396 76 07

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION]

artera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
REDFOKS kardeş ben oraya 2 tane mesaj attım.Herhangi bir gelişme olmayınca burayada konu açayım dedim.Belki orda mesajımı görmemiş olabilirler diye düşündüm.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşım ''adil kullanım kotası'' diye birşey duymadın mı nedir bu telaşın, aylık kotan 50 gb'yi geçince otomatikmen 1 mbit'e düşüyor ve ay başında tekrar yükseliyor hızın... ne yaparsan yap yükseltemezsin hızını, 4 gün daha sabredeceksin, benim ettiğim gibi...

Ekli dosyayı görüntüle 7715
8 mb netlimitsiz kullanıyorum.Daha doğrusu kullanamıyorum.Hız testini 5 dakika kadar önce yaptım.İnterneti kullanan herhangi bir program açık değil.Antivirüs zaten yüklü değil.İnternetimi ortak falan kullanmıyorum.Oturduğum yerde santral binası 50-60 metre uzaklıkta.Daha nekadar yakın olabilir değil mi? Yani benden kaynaklanan bir problem söz konusu değil.Söylemekten call centere aramaktan dilimde tüy bitti.Adamlara hızım düşük diyorum onlar bana o zaman tarifenizi değiştirelim diyorlar.Yahu zaten netlimitsiz 8 mb kullanıyorum diyorum.Resmen sallamıyorlar.Kafalarına göre zam yapıyorlar ama hizmete gelince her şey ortada.Taahhüt süremde doldu.Beni tutan birşey yok ama son bir kez daha yazayım diyorum.Ey TTNET temsilcisi LÜTFEN BİRAZ İLGİ!

ADSL NUMARAM = 189 758 95 98
EV TEL = 0212 568 43 83
CEP NUMARAM = 0507 396 76 07

artera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asıl sendeki telaş ne kotayı geçtiğim düşüncesine nerden takıldın?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam kotani kontl et bence. Cunku 8 de 1 mbit biraz dusundurucu. Imkansiz gibi neredeyse. Eger 50yi gectiyseniz hiziniz kisitlamaya gore gayet normal . AKK asmis olmaniz cok mumkun.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Bir çok sebebi olabilir, dslam santralinde bir çalışma, telefon hatlarında yüksek noise (gürültü), tam speedtest yapılırken karşı tarafta ağır bir durum.

artera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webkurum kardeş kotayla ilgili değil.4-5 gün önce 1 küsür mb iken sonraki gün 6 mb i falan gördüm daha sonra yine 1 küsür oldu.daha sonra 3 küsür mb di bugün yine 1 küsürlerde.

--- Mesaj Güncellendi ---

ayrıca birkaç ay öncede aynı sorunu yaşadım.REDFOKS un yönlendirdiği sayfadaki ttnet temsilcisine mesaj attım sonraki gün düzeldi.bir kaç ay boyunca 600-700 ün altına düşmedi.http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=58793şimdi başa döndüm.

artera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 7716
Beyler az önceki test sonucu.Sanırım ttnet temsilcisi yardım etti.Allah razı olsun kendisinden.Bu siteye ve temsilci arkdaşada çok teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende ayni sorunu yaşiyorum santrale yakinsin ama o santralden mi çekiyosun o belli değil sorun orda bende telefondan halletmeye çalişiyorum ama illa ki ayaklarina çağiriyorlar yakinimda türk telekom office yok o yüzden sorun yaşiyorum internetim 8 mblik netlimitsiz ayni seninki gibi ama 2 mb kullaniyorum arkadaşlar 50 gb i geçince 3 mb e düşürüyolar :d 1 mb e değil:)