- Reaksiyon puanı
- 1,680
İlkten Şimdiye kadar bana yardım eden herkesten çok teşekkür ederim sıkılmadan cevaplayan herkese burdan çok teşekkür ederim bana yardım edebilecek kimse olmadığı için büyük ihtimal son kez danışmak için buraya bir konu daha açıyorum rahatsızlık veriyorsam kusura bakmayın şimdi soruma geçeyim daha fazla uzatmadan uzun klavye araştırmalarım sonucunda klavyeler buldum buldum eledim ( kısaca özet geçeyim Max 140 -150 tl arası oyuncu klavyesi ) bütçem fazla olmadığı için en iyisini almak için bir tık fazla araştırdım 200-300 tl verebilsem dünya kadar seçenek gel gelelim almak istediğim 3 tane klavye arasında kaldım
• Rampage KB RX-7 Alpor Pro
•Rampage KB R74
•Rampage KB R79
Bunların arasında kaldım şimdi diyecek olan vardır “ Kardeşim Rampage alma bak rampage çok kalitesiz rampage kötü abi” diyecekler olacak evet belkide kötüdür ama benim bütçeme sınırlarıma göre en mantıklı seçenek bu geldi zaten bu civarlarda başka markalarda alsam çok bir fark olacağını düşünmüyorum o yüzden baka baka eleye eleye burada kadar geldim( vay anasını sanki ne yapmışım alt üstü klavye olsun devam edeyim ben ) şimdi sizlere danışmak istiyorum bu klavyelerden siz olsanız hangisini alırdınız yoksa başka bir öneriniz mi var mıdır şimdiden herkes çok teşekkürler
(NOT.... BLOODY B120 DEMEYİN TUŞLAR LAZER KESİM DEĞİL BENİM ELLERİM OYUN OYNARKEN ÇOK TERLER DİREK SİLENECEK)
• Rampage KB RX-7 Alpor Pro
•Rampage KB R74
•Rampage KB R79
Bunların arasında kaldım şimdi diyecek olan vardır “ Kardeşim Rampage alma bak rampage çok kalitesiz rampage kötü abi” diyecekler olacak evet belkide kötüdür ama benim bütçeme sınırlarıma göre en mantıklı seçenek bu geldi zaten bu civarlarda başka markalarda alsam çok bir fark olacağını düşünmüyorum o yüzden baka baka eleye eleye burada kadar geldim( vay anasını sanki ne yapmışım alt üstü klavye olsun devam edeyim ben ) şimdi sizlere danışmak istiyorum bu klavyelerden siz olsanız hangisini alırdınız yoksa başka bir öneriniz mi var mıdır şimdiden herkes çok teşekkürler
(NOT.... BLOODY B120 DEMEYİN TUŞLAR LAZER KESİM DEĞİL BENİM ELLERİM OYUN OYNARKEN ÇOK TERLER DİREK SİLENECEK)