Artık çıldırmak üzereyim!

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeşlerim pes 13 oynuyorum çoğu arkadaşımı yeniyorum ama ne yaparsam yapayım superstarda çoğu takımı yenemiyorum şuan superstarda oynuyorum ben city karşımdaki real madrid güncel kadroyla oynuyorum adamlar defansta kuş uçurtmuyor çalımı geç şut bile çekemiyorum orta kafa yapayım diyorum ama yok oda yok 1 tane gol oldu onlarca mactan.ara pas zaten nadir yese bile anca arkanda özil gibi adam olucak biraz boş olucak o kadar hiç bir türlü geçmiyor ve sallamasyon defans yapmamama rağmen gol yiyorum x le oynuyorum bekliyorum gelince x+x yapıyorum ana nafile cidden cıldırmak üzereyim. yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun stilim öyle arapas gol değil gerçekçi oynamaya bakıyorum hani pastan olsun geriden kanatlara top açmak orta gol vs. ama olmuyor..

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Valla kendinizi geliştirmeniz lazım. Ben pes 2013 te süperstarı 5-0 bile yendiğim oluyordu :) 20 dk lık maçta..

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Valla bilmiyorum hani yarı pro gibi birşeyim çoğu arkadaşımı yeniyorum yani geçen sene superstarda bucasporla real madridi yendiğimi bile hatırlıyorum ama şuan niye böyle anlayamadım

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
sizce paslaşan uzak şut çeken forvetin sürekli ileri koşmasını sağlayan en iyi taktik nedir ben hep standartla oynuyorum
hücum 15 destek aralığı 7-8 pozisyon değişimi 6-7 ofansil stil 11-12 pres 15 defans çizgisi 11-12 yogunluk 11-12 civarında oynatıyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
kız meselesi olsa yine iyi çözülcek durum ama bu beni iyice cıldırtıyor ayrıca pes bölümüne açtım :)

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Taktiğini değiştir arkadaşlarının taktikleri sökmeyebilir ama makineye gelince böyle olabilirsin

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Surekli pratik yap hatta originde FİFA WORL var onu yukle online pratik yap ama fifa oynamam dersen ayarla pesi online oyna worl isin kolay yani

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
kafayı taktığı şeye baksana adamın.adammı çocukmu bilmıyoruzda herneyse.fazla oyun oynamanın zararları işte bunlar
eğitim şart .

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Taktiğim 4-2-3-1 başka taktiklerle oynayamıyorum şimdi defans yapma stilimi değiştirdim sürekli adam değiştirmiyorum sürekli boş alanı tutuyorum çoğu maçları yenmeye başladım.tek sıkıntı fazla gerçekliğe vuruyorum paslaşma vs. mesela paslaşarak girmek istiyorum içeri beceri istiyor ama adamlar açık vermiyor

Jok3R_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pratik yapman lazım sürekli kademe kademe git bir altta başla o olmadı bir alt öyle öyle öğren göreceksin zamanla yeneceksin

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
20 dklık maçlarda süperstar'a 10 veya daha fazlasını attığım oldu, arada bir kaç tane yiyoruz doğal olarak.
oyununu geliştir hep aynı şekilde atak yapma, yaratıcı ol, radarı iyi kullan, yukarıdan ara pasları kullan bol bol.

arkadaşlarını yenmen bişeyi değiştirmez, onlar daha az biliyor demekki.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tek sorunun bu olsun dostum ya insanlarin nasil sorunlari var bunla cildirilmaz zaten hep yensen bir anlami kalmaz

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
2AfYt65.jpg

:)

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben sana en basitinden bir örnek veriyim, normal bir maç düşün, oyuncular ne yapar ilk başta ? Antreman, ondan sonra ne yapar taktik, adamlar ha diyince direk maça başlamazlar, önce antremanla başlarla arkasından taktik geliştirerek, karşı takımın açıklarını ararlar, sana tavsiyem ilk başta sana güçlü gelen takıımla kolayda bir antreman dene, açıklarını ara, nerde nasıl boşluk bırakırlar top sana gelince kaç kişi üzerine gelir, geri pas atarsan arkadanda birisi durur pası alırmı, kaleciyide tart, 1-2 şut çekerek kalecinin genel yönlerini çözebilirsin. attığın her topa tahmini atlayış yapıyorsa o kaleci seni zorlar, ama dandun altlıyorsa her golu yer, birazda taktiksel anlamda çalışman gerek, direk oynarsan bişey anlamazsın. önce taktik gerekir, pasif futbol, atak futbol diye bişey vardır, pasif futbolda atak yerine karşı takımın oyuncuları çözülür, açıkları aranır, atak futbolunda buna gerek kalmaz direk pas yapa yapa ilk açıktan kaleye hedeflenir. sen pasif futboldan başlayıp rakibi çözmeye çalış, rakibi çözdükten sonra atak futbola dönerek softcore'dan hardcora geçersin, bide bunun battle versiyonu var hiç pasa gerek duymadan direk kaleyle irtibatlıdır. mesela ronaldinho bir aralar tek başına çalım ata ata gol atardı, buna terimde battle denir, savaşarak tek başına bir takım gibi oynardı. bunu yapman için önce pasiften başlaman gerek sonra atak en son battle. battle'e geldikten sonra zaten rakip falan tanımazsın.