• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Artık Bende Chrome Kullanıcısıyım

nightmare777

Doçent
evet arkadaşlar,yıllardır firefoxla aramızdan su sızmıyordu.Onnlarca kez başka tarayıcılar denediysemde yine firefox'a geri dönmüştüm.

Ama artık ( netbook kullanıcısı olarak ) yavaş açılmasına,hantallığına,verimsizliğine dayanamadım ve chrome kurdum.tabiki ilk işim eklentileri ayarlamak oldu.zaten beni tilkiye bağlayan en önemli özellik oydu.Ve baktımki hepsini chrome altındada bulabiliyorum.

Artı Chrome'un program olarak hızı verimliliğinede gördüğümde ardıma bile bakmadım :D

Firefoxda ısrar eden arkadaşlar,benim gibi belirli eklentiler dışında ibşey kullanmıyorsanız kesinlikle tarayıcınızı değiştirin,farkı hissedeceksiniz:cool:

Eklentilerim:

• Adblock Plus for Google Chrome™ (Beta)
  • Auto Replay for YouTube
  • Set image as wallpaper (Windows)
  • New Tab Redirect!

bide yanında İDM olunca tadından yenmiyo :)

Şuan için tek problemim tarayıcıda kullanıcı adı ve şifreler dışında hiçbişeyin kaydedilmemesini sağlayacak ayar,biraz bktım ama bulamadım bilen arkadaşlar söylerse sevinrim :)

Que viva chromee :D

Sakın ha son sekmeyi kapatma :) mutluluklar dilerim :)

:D saolun arkadaşlar doğru yolu buldum sanırsam :D

-Bu arada sorumun cevabını,nasıl yapılacağını bilen varmı ?

Vay bir KROMCU:P daha geldi.Hayırlı Olsun.:mrgreen:

Millet haklı :) Altyapısı o kadar dandik ki FF'in millet kaçmaya bakıyor artık :)

Bende çok ısrar ettim firefoxta ama adblock puls'u görünce bi dakika düşünmeden geçtim.

Kabul edin artık o çok güçlü, ona karşı koyamassınızisadece boyun eğebilirsiniz:P :D :D

Kullanıcı adlarıyla parolalarda temileniyormu ? yada silinmemesini nasıl sağlarım ?

Millet haklı :) Altyapısı o kadar dandik ki FF'in millet kaçmaya bakıyor artık :)

sen kullandığın tarayıcına bak
1033.gif