Arşivleme programı

alonewolf46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkese merhaba!

her seferinde sorularımı yanıtladığınız için öncelikle teşekkür ederim. Şu anki sorum ise şu olacak. Şu anda bi firmada çalışmaktayım. Çeşitli dokümanları arşivlemem gerekiyor. Daha önceleri exceli kullanıyordum. Ancak şu anda resimlerle birlikte arşivlemem gereken dosyalar oluyor. Örneğin ben faturasını yazmışım karşılık olarak çek almışım. çekin bir örneğini taratıp ne olur ne olmaz diye bilgisayara alıyorum. Resim formatında (jpg, png, gif vb) tabi. Bu ikisini aynı yerde tutmak istiyorum ama mağlesef excel in içerisine bu resmi gömemiyorum. Bu işlemleri yapabileceğim bir program tavsiye edebilir misiniz? Videoda gömebilsem süper olur aslında :yes:

Not: son 5 yılın verilerine hızlı erişme adına tüm verileri yükleyeceğim için boyutu ve veri miktarını siz düşünün..... :crying:

alonewolf46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pdf de gerektiğinde hesaplamalar yapılamamakta bu sebeple denemedim. Yoksa onu denedikten sonra hiç uğraşmam direk word yada writer kullanırım. ama önerin için teşekkürler arkadaşım. :)

eryops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acces biraz karışıktır ama netten bakarak basit bir program yazabilirsin ve excel verilerini direkt işleyebilirsin.

alonewolf46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakkaten o kadar basit mi o zaman hemen bakmaya başlayayım ben ona çok karışıktır zaman almasın diye bakmıyordum... :(