Arma 3 başka PC'ye geçince veriler silinir mi?

ibrahim urhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar, Arma 3 almak istiyorum ama eğer başka PC'ye geçersem oyundaki verilerim, ilerlemelerim silinir mi? Eğer silinmiyorsa oyunun Save dosyasını nereden bulurum? Başka PC'ye geçince verilerim silinir mi? Yoksa kaldığım yerden devam mı ederim?

ibrahim urhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cloud Save sayesinde silinmiyor. Satın alacağını belirtmişsin. Eğer korsan oynarsan save dosyasını taşıman gerekir.
Hocam sizin dediğiniz şey nedir? Oyunun özellikler kısmında steam cloud gibi birşey yazmıyor. Bende ondan dolayı kaydedilmiyor zannediyordum.

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Hocam sizin dediğiniz şey nedir? Oyunun özellikler kısmında steam cloud gibi birşey yazmıyor. Bende ondan dolayı kaydedilmiyor zannediyordum.
Kendisi otomatik olarak save dosyalarını oyunun save yerine atıyor. Bu saveler hesabında kalıyor. Eğer hesap değiştirirsen saveler başka hesapta oynadığın için bu hesabına geçmez.

ibrahim urhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kendisi otomatik olarak save dosyalarını oyunun save yerine atıyor. Bu saveler hesabında kalıyor. Eğer hesap değiştirirsen saveler başka hesapta oynadığın için bu hesabına geçmez.
Hocam teşekkürler. Şimdi oyunu satın alıyorum. Sağolun bilgi için.