rover_xp
Profesör
Evet arkadaşlarımla nasıl minecraft oynayabilirim illa sunucu falan mı lazım arkadaşlarım dış ağda aynı ağda değiliz. Normal survival oynayacağız beraber.
Aternos ile ücretsiz bir sunucu açıp oyununuzu oynayabiliceğinizi düşünüyorum.Evet arkadaşlarımla nasıl minecraft oynayabilirim illa sunucu falan mı lazım arkadaşlarım dış ağda aynı ağda değiliz. Normal survival oynayacağız beraber.
Hayır,siz oturumdan ayrılana kadar açık kalıyor ama siz oturumdan ayrılırsanız 10 dakika sonra sunucu kapanıyor diye biliyorum ben.ama o 1 saatlik açıyo diye biliyom ben
Pcxbox? ps? pc?
''Aternos'' adında bir site vardı, ücretsiz olarak Minecraft sunucusu açmanı sağlıyor. Uygulamasını yüklemene gerek yok, basit ve pratik bir site. Youtube'dan videolarını izleyerek basit biçimde yapabilirsin.
Teşekkürler bir bakayım aternos'aAternos ile ücretsiz bir sunucu açıp oyununuzu oynayabiliceğinizi düşünüyorum.
O zaman Aternos ile rahatlıkla çok oyunculu olarak oyun oynayabileceğinizi düşünüyorum.
Önemli değil efendim.Aternos'tan kendi sunucumu oluşturdum. Yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
Aternos kullanabilirsiniz.Evet arkadaşlarımla nasıl minecraft oynayabilirim illa sunucu falan mı lazım arkadaşlarım dış ağda aynı ağda değiliz. Normal survival oynayacağız beraber.
kaç yıldır güvenemediğim uygulamaHamachi?
Evet bende açtım aternosla olur. ?O zaman Aternos ile rahatlıkla çok oyunculu olarak oyun oynayabileceğinizi düşünüyorum.