Şırdan Freeman
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 120
Kuzenim için kullandılar beni. Eğer şizofreni hastası değilsem doğru biliyorum ki beni kullandılar. Benim üzerimden ona ulaşmaya çalıştılar mahalledeki kız arkadaşlarım. Yavaş yavaş güvenimi kaybettim ama doğru olmaz diye hemen arkadaşlığımı kesmedim. Merhametli bir insanım. İntikam sevmem. Ama ne yapmalıyım. 14 yaşında bir genç olarak kafam karışık. Bazen işe yaramaz bir şey gibi hissediyorum kendimi. Mahallede bir erkekler var böyle satmayan. Kızlarla aram fena değildir genel olarak ama bu olduktan sonra çok üzüldüm. Ayrıca erkekler satmasa bile en azından sık sık kızlara daha baskın görünmek için üzerime basmaya çalıştılar. Elimden geldiğince bastırmadım ama kafam karışık. Var mı tavsiye verebilecek olan ?
Hasretinle Yandı Gönlüm veya hüzünlü şarkılar dinleye dinleye mahvoldum psikolojik olarak biraz. İntikam istemiyorum, onlara acıyorum ama çekip gitmek de istiyorum. Böyle intikam gibi olsun biraz, yokluğumla acı çeksinler. ??
Hasretinle Yandı Gönlüm veya hüzünlü şarkılar dinleye dinleye mahvoldum psikolojik olarak biraz. İntikam istemiyorum, onlara acıyorum ama çekip gitmek de istiyorum. Böyle intikam gibi olsun biraz, yokluğumla acı çeksinler. ??