Soru Arkadaşlarım Tarafından Ihanete Uğradım

Reaksiyon puanı
120
Kuzenim için kullandılar beni. Eğer şizofreni hastası değilsem doğru biliyorum ki beni kullandılar. Benim üzerimden ona ulaşmaya çalıştılar mahalledeki kız arkadaşlarım. Yavaş yavaş güvenimi kaybettim ama doğru olmaz diye hemen arkadaşlığımı kesmedim. Merhametli bir insanım. İntikam sevmem. Ama ne yapmalıyım. 14 yaşında bir genç olarak kafam karışık. Bazen işe yaramaz bir şey gibi hissediyorum kendimi. Mahallede bir erkekler var böyle satmayan. Kızlarla aram fena değildir genel olarak ama bu olduktan sonra çok üzüldüm. Ayrıca erkekler satmasa bile en azından sık sık kızlara daha baskın görünmek için üzerime basmaya çalıştılar. Elimden geldiğince bastırmadım ama kafam karışık. Var mı tavsiye verebilecek olan ?
Hasretinle Yandı Gönlüm veya hüzünlü şarkılar dinleye dinleye mahvoldum psikolojik olarak biraz. İntikam istemiyorum, onlara acıyorum ama çekip gitmek de istiyorum. Böyle intikam gibi olsun biraz, yokluğumla acı çeksinler. ??

Cyrepraus

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
Bunda birşey göremiyorum intikam almak isteyen bir ergenin mesajı olarak görüyorum bunu hakaret olarak algılama ama biraz daha düşün veya troll forumudur

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Yüzlerine tükürüp buradaki kişilerle arkadaş ol.

UserMc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
çok kötü bişey ihanete uğramak özellikle sana yakın biriyse.
ben de çok yaşadım.
verebileceğim en iyi tavsiye sana doğru gelen neyse onu yapman

Reaksiyon puanı
120
Bunda birşey göremiyorum intikam almak isteyen bir ergenin mesajı olarak görüyorum bunu hakaret olarak algılama ama biraz daha düşün veya troll forumudur
Vallaha hocam benden büyükseniz belki de haklısınız bilemem. Ama dediğim gibi yani intikam hissi çok kuvvetli değil. Daha çok çekip gitmek gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzlerine tükürüp buradaki kişilerle arkadaş ol.
?? İyi de, ben kendimin değerini bilsinler istiyorum ?

içindeki ses ne diyorsa onu yap
Sanırım o sesi bulmam lazım.

O Ses İçinde

Cyrepraus

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
Vallaha hocam benden büyükseniz belki de haklısınız bilemem. Ama dediğim gibi yani intikam hissi çok kuvvetli değil. Daha çok çekip gitmek gibi

?? İyi de, ben kendimin değerini bilsinler istiyorum ?
Yoluna bak kardeşim daha çok yolun var çekip git sana hayır gelmez bazılarından orası kendi kişiliğin ve karekterin sadece tavsiyem bu

Reaksiyon puanı
120
ben de çok yaşadım.
Doğru olan sanki, daha önceden dediğim gibi. Arkadaşlığımı unutup, bir süreliğine ayrılmak. Zor geliyor bana da. Her ne kadar ihanete uğramış olsam da zor geliyor çünkü kaç yıllık anılarımız var hepsini çöpe atmak ya da onlara psikolojik acı çektirmek için biraz düşünmeliyim sanırım.

Cyrepraus

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
İyi olup olman senin elinde benzerini yaşamıştım adam platformda serseriye dönüştü bir daha yazmıyor öyle insanlardan tekrar etmiyeyim şimdi sen barışırsan oda sana ne yapacağını düşünebilir dikkatli davranmanı tavsiye ederim fakat insan bazen içten gidiyor anılarını hatırlayınca. neyse ben çok uzatmıyım sanada iyi günler

Reaksiyon puanı
120
İyi olup olman senin elinde benzerini yaşamıştım adam platformda serseriye dönüştü bir daha yazmıyor öyle insanlardan tekrar etmiyeyim şimdi sen barışırsan oda sana ne yapacağını düşünebilir dikkatli davranmanı tavsiye ederim fakat insan bazen içten gidiyor anılarını hatırlayınca. neyse ben çok uzatmıyım sanada iyi günler
Teşekkürler her şey için, iyi akşamlar.

Reaksiyon puanı
120
ben de çok yaşadım.

Edit : Hocam kararsızım. Sürekli zayıf buldukları gibi laf sokuyorlar üste çıkmaya çalışıyorlar. Aynı mahallede olduğum için de yüzlerine bakmamak gibi bir imkanım yok. Ne yapmalıyım. Yüzlerine söyleyip çıkın hayatımdan mı demeliyim ? Yoksa bu yerine çekip gitmek daha mı etkili olur ? Bir şey söyleseniz ?