Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayaz87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayaz87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows XP yi vistaya benzetmek icin Vistamizer adlı programı kurdum çok güzel oldu fakat masa üstünde cok fazla icon ve program oldugu icin aralıklı aralıklı oldu he ekranı full kapladi tipki vitadaki gibi ctrl+tekerlerk harekti olmuyor xp olldugu icin görünüm ayarlarindada vistadaki gibi simge kücült falan yok xp oldugu icin programı kaldirdim ama iconlar aynı kaldi. iconlar büyük degil ama cok aralıklı bana yardım edin lütfen bu sitede yeniyim tsk ederim...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
masaüstünde sağ tık/simgeleri yerleştir/otomatik düzenle sonra geri seçeneği kaldır

ayaz87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onunla alakasi yok kardes ya :)

maxtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Çalıştıra desk.cpl yazıp,
işaretli olan yerdeki tiki kaldırıp dene...

1534hgm.png

ayaz87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olmadı kardes zaten tiki yoktu kafai yiyecem yaa biri yardım etsin lütfen

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Xp kullanıyorum ve o programı(adını unuttum) kaldırdım dedin. O zaman masaüstü/özellikler galiba görünümlerde gelişmiş diye bir button var galiba ordaydı tam hatırlamıyorum simgelerin her şeyi ayarlanıyor. Büyüyor, küçülüyor, aralarındaa mesafe dikey, yatay ayarlanıyor. Bi bak sen... Ubuntudayım bakamıyorum yoksa daha detaylı anlatırdım.

ayaz87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes dedigini buldum ama nafile simde araligi 32 dio ama 0 da yapsam 100 de yapsam masa üstünü refresh oluo yeniliyo ama aynnı :helpsmilie:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sistemi geri yüklemeyi dene bide..:)

ayaz87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes walla sistem geri yükleme kapalı kalmıs ya windows 7 yimi kursam yoksa ama ondada hi bi pro calismaz ya :helpsmilie::helpsmilie:

shiftdelete bu kadar duyarsızmısınız ya lütfen yardım.. :(

garaman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlangıç ayarlarına bi baksan, arka planda çalışan bir program olabilir. Bazı programlar kendilerinden eser brakmayı seviyorlar.