Arkadaslar yardıma ihtiyacım var

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar öncelikle herkese iyi günler,
Bugün itibari ile elime kardeşimden kalan LG G3 geçti fakat telefon wi-fi ağını görüyor şifreyi giriyorum kaydedildi yazıp ağa bağlanmıyor. bu sıkıntıdan dolayı servise göndermeyi düşünüyoruz fakat servise göndermeden önce evde rom vs yükleyerek düzeltmeyi düsünüyorum. daha önce sony xperia z kullandıgım için LG telefonlara çok yabancıyım. konuları gezerken gördügüm kadarıyla cloudy diye bi sistemden bahsediliyor. acaba bunu telefona kurmamda bana yardımcı olabilecek konuya hakim arkadaslar var mıdır ? tanıdığınız bildiğiniz forumdan bu işi becerebilen arkadaşlar varsa lütfen benimle iletişim kursunlar en kısa zamanda cloudy kurmak istiyorum telefona.

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle telefonu root edip TWRP yüklemen gerek. Fakat TWRP recovery Android 5.0 için uygun olmadığı için "Bump'd" denilen TWRP'yi yüklemen gerek. Öncelikle telefonunu root yap. Daha sonra Google'a G3 Bump'd TWRP gibi şeyler yazarak custom recovery yükleyebilirsin. Bu, bildiğin gibi recovery flashlamak değil. Bump sayesinde kitkat boot.img alarak 4.4.2 TWRP'si 5.0'da çalışır. Daha sonra XDA Forums'dan Cloudyfa isimli üyenin son gonderisinden Cloudy G3 indirip flashlayabilirsin.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=399001]brobro1312[/MENTION] bugün cihaz elimde biraz sarsıldıktan sonra "bataryayı çıkardınız telefon kapanıyor" diye uyarı verip telefonu kapattı anlasılan batarya temasında bi sıkıntı var en iyisi servise göndermek diye düşündüm 1-2 gün içerisinde teslim edicem artık gelince bakıcaz çaresine :) teşekkür ederim yardım için

er_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=399001]brobro1312[/MENTION] bugün cihaz elimde biraz sarsıldıktan sonra "bataryayı çıkardınız telefon kapanıyor" diye uyarı verip telefonu kapattı anlasılan batarya temasında bi sıkıntı var en iyisi servise göndermek diye düşündüm 1-2 gün içerisinde teslim edicem artık gelince bakıcaz çaresine :) teşekkür ederim yardım için
Garanti ile cozebiliyosan zaten kesinlikle servisi tercih etmelisin ustelik elindeki cihazin kiymetini bil fazla kurcalama tecrube ile sabit dostum [emoji3]