amesfa Dekan Emektar Katılım 10 Eylül 2007 Mesajlar 9,865 Reaksiyon puanı 153 Puanları 243 26 Aralık 2007 #1 Arkadaşlar Stephen Hawkıng hayatı ve kitapları hakkında detaylı (Türkçeye çevrilmiş) bilgiye ihtiyacım var. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar Stephen Hawkıng hayatı ve kitapları hakkında detaylı (Türkçeye çevrilmiş) bilgiye ihtiyacım var. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
S semiramis Öğrenci Katılım 8 Ağustos 2007 Mesajlar 58 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 26 Aralık 2007 #2 e yuh yani google denen bi şey var http://tr.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
amesfa Dekan Emektar Katılım 10 Eylül 2007 Mesajlar 9,865 Reaksiyon puanı 153 Puanları 243 26 Aralık 2007 #3 Biraz daha nazik olabilirsin, ??? google bende biliyorum verdiğin örnek ""wikipedia"" dan haberim var yeterli değil benim için. Not : Hayatı hakkında detaylı bilgiye ulaştım, Türkçeye çevrilmiş kitap araştırmasına devam ediyorum.
Biraz daha nazik olabilirsin, ??? google bende biliyorum verdiğin örnek ""wikipedia"" dan haberim var yeterli değil benim için. Not : Hayatı hakkında detaylı bilgiye ulaştım, Türkçeye çevrilmiş kitap araştırmasına devam ediyorum.