arkadaşlar sizce nejdat delioğlu gibi bilgisayar kullanan insanlar sürücü güncelleme programı kullanırlar'mı

Reaksiyon puanı
25
arkadaşlar sorum bu arkadaşlar sizce technopat nejdat delioğlu gibi bilgisayar kullanan insanlar sürücü güncelleme programı kullanırlar'mı

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Merakım neden direkt onlara sormuyorsunuz? :s
Cevabım ise sanmıyorum. Nejdat Delioğlu hakkında pek bir bilgim yok o daha çok ürün üretiyordu sanırsam. Technopat ise ise hiç sanmıyorum. Driver güncelleme uygulamaları çok riskli ve genel olarak uyumsuz güncelleme yapan programlardır. Çoğu kişi tarafından tavsiye edilmez zaten. Ben ne zaman driver programı kullandıysam 40'a yakın driver önerisi verir fakat %90'ı yanlış driver çıkar. O yüzden en iyisi Windows Update ve ya manuel kullanmaktır.

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Sürücü güncelleme programları genel olarak ya virüs barındırıyor ya da eksik, eski versiyon güncellemeler yapıyor.
En temiz güncelleme, manuel ve tek tek güncellemektir.

Reaksiyon puanı
10,315
Merakım neden direkt onlara sormuyorsunuz? :s
Valla ben de aynı meraktayım. :)
Da, sanırım korkuyorlar. Orada kimin hangi sebeple ban kılıcıyla aut'a çıkarıldığı belli olmadığından korku kalplerine siniyor, her daim demoklesin kılıcı gibi tepelerinde hissediyorlar. O yüzden gelip meraklarını SDN'de giderme isteklerini normal karşılamak lazım. :)

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
İlgili kişi ve forum yetkililerine/kullanıcılarına -bizzat muhataplarına- "Sürücü güncelleştirme yazılımı kullanıyor musunuz?" sorusunu yöneltmek dururken, niye bu forum üzerinden cevap arıyorsunuz ki, cidden anlam veremiyorum.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Bu cevabı Nejdat Delioğlu için veriyorum :)
Zannetmiyorum. Sektörün tozunu yutmuş oldukça tecrübeli ve samimi bir abimiz.
O da farkındadır ki;
Driver programları ile amacına ulaşma hızı 10 dk iken
Manuel kurarak bu süreyi belki 30 dk ya uzatırsın.
Fakat driver kurma programlarının yanlış kurduğu sürücüler, mavi ekran hataları çözümleri, sistem sıfırlamasıydı formatıydı derken, aldığı riskin sonuçlarını da biliyordur.