Arkadaşlar samsung s3653 corby wifi

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
s3653 CORBY Wifi camı kırıldı sol alt köşesinden az yatay olarak kırıldı ve ne kadardır bilmiyorum bir fiyat biçer misiniz arkadaşlar?:huh:

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dokunmatik ekranın tamamı değişirse tahminen 80-100 gibi olabilir.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sadece solt alt köşesinden 2.5 cm felan çatladı

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
isterse 1 cm çatlamış olsun ekran komple değişir

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım samsung teknik servisinden ucuza çıkman biraz zor. sadece ekran değişirse 50-100 tl arası fiyat çıkar muhtemelen. yok ön panel komle değişirse masraf daha da artabilir.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
samsung bu tarz tamirlerde astronomik bir rakam söylüyor. u600 telefonumun camı çatladı nasıl olsa çalışıyor arada kullanırım diye düşünüp servise götürdüm 90 tl istedi telefonu satsam 50 tl anca veriyorlar.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Çok ironik arkadaşım :D gülsemmi ağlasammı gerçekten bilemedim ne olacak bizim bu halimiz. Bir an önce Okulu bitirp bir şirket kurmalıyım :) Zengin olmam an meselesi :D

bayonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle samsung harici firmalarda da durumun farklı olmadığını söylemek isterim.
En iyi yönten tanıdığınız alış veriş ettiğiniz bir mağzaya giderek teknik servisi arayarak ücret sormasını istemektir fiyatta %25 e kadar indirim için zorlayabilirler servisi not: kişisel olarak pazarlık imkansız gibidir

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet genel olarak teknik servisler masraflıdır ama şu bir gerçek ki samsung'da bu durum biraz abartılı. işçilik ve yedek parça ücreti biraz fazla kendilerinde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar herşeye şifre oluyor ama mesajlara şifre yerleşmiyo lütfen yrdm edinn:(