mustafacanevcümen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
arkadaşlar pubg lite oyunu açtım unreal engine 4 diye program yükledim zararı olur mu
Hakaret Yasak. Araştırmadan Soru Sorma Dedim Hemen Artistliğe Başladın Tebrikler.Doğru düzgün konuş
Küfür de Yasak Tebrikler Ban Yemene 3 Dakika Kaldı.Ozaman ne boka koymuşlar bu formu
Unreal Engine 4'ü Google'da Bulamadın mı? Saçmalama.Tamam bende google'da cevabını bulamadım diye buradayım
oyunlar Unreal Engine 4 ile Yapılıyor PUBG de Öyle PUBG'yi Çalıştırmak İçin İndirmiştir. Google Store'dan İndirdiğin Hiçbir Uygulama Virüslü Değildir Olamaz.Bak güzel kardeşim ue4 pubg lite açarken otomatik bunu yükledi ben bunun sebebini ne soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak güzel kardeşim ue4 pubg lite açarken otomatik bunu yükledi ben bunun sebebini ne soruyorum
Ayrıca Zararı Olur mu Demişsin Ben de İlk Mesajda Hiçbir Zararı Olmaz Demişim Sen de Geldin Artistlik Yapmaya Başladın.Bak güzel kardeşim ue4 pubg lite açarken otomatik bunu yükledi ben bunun sebebini ne soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak güzel kardeşim ue4 pubg lite açarken otomatik bunu yükledi ben bunun sebebini ne soruyorum