Arkadaşlar Lütfen Yardım Edermisiniz

Mavean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Dün gece telefonum şarjdayken kapanmış buyuk ıhtımal sarjı bitti şuan açılmıyor kırmızı ışık yanmıyor başka batarya denedik ondada olmadı root falan yok guç tuşu + falanda denedım yanı soylemenız bir işe yaramıycak çaresiz kaldıgım için en son çare aradım aradım bulamadım yazıyım dedım yardım edebilirmisiniz arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olan varsa garantisi yok telefonun note 3 telefonum bu arada

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Pili çıkart biraz beklet. Sonra şarj et. Baska bir pil bulma imkanın varda onunla dene.

Mavean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bataryayla denedımde olmadı cıkartıyım bıraz pılı 20 dk falan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

malesef arkadaşım çok sağol ama olmadı işe yaramadı yok mu bunu bilen birisi başına gelen birisi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba Arkadaşlar Dün gece telefonum şarjdayken kapanmış buyuk ıhtımal sarjı bitti şuan açılmıyor kırmızı ışık yanmıyor başka batarya denedik ondada olmadı root falan yok guç tuşu + falanda denedım yanı soylemenız bir işe yaramıycak çaresiz kaldıgım için en son çare aradım aradım bulamadım yazıyım dedım yardım edebilirmisiniz arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olan varsa garantisi yok telefonun note 3 telefonum bu arada
Telefonu sarja takinca hic tepki vermiyor mu ? Led yazi filan gelmiyosa donanimsal ariza var anakartta filan root yapmadiniz garanti gecmediyse garantiye verin.

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
AYNISI abimin iphone'unun basina geldi aksam takti savah bakti telefon acilmiyor telefoncuya gitti sistemi çökmüş demisler öyle oldu yani o aksamda elektrikler kesildi sabaha dogru geri geldiginde ani akimlami bir sey oldu bilemedik.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
AYNISI abimin iphone'unun basina geldi aksam takti savah bakti telefon acilmiyor telefoncuya gitti sistemi çökmüş demisler öyle oldu yani o aksamda elektrikler kesildi sabaha dogru geri geldiginde ani akimlami bir sey oldu bilemedik.
Iphone u bilmem ama sistem cokerse androidde hard reset atilir , ama 2. dediginiz olabilir.

Mavean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sımdı bır arkadaşımda dedı kendı kendıne geldi diye elektriklerin şartelleri attırsam geri gelirmi acaba şok lamayla evi yakmıyalım duzeltıcez derken

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
önce beklet biraz bir daha dene gene açılmassa bir servise ver bataryayıda değiştirip bakmışsın başka çarede kalmamış....

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hiç bekleme anakart arıza vermiş olabilir.

Bataryayı da sökmüşsün denemişsin zaten.