Arkadaşlar lütfen yardım bilgisayardan anlıyanlar

r1ze123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben bir laptop aldım toshibanın 8 gb ram 2 gb ekran kartı amd marka intel corei7 işlemci 64 bit ama bu bılgısayar gereklı prformansı vermıyor lolde 100 fps anca anlıyorum cs goda ıse tam bır fıyasko 30 fps falan alıyorum eskı bılgısayarım masa ustu 2 gb ram 1gb ekran kartı var onda daha ıyı performans alıyordum bır ıkı kurulumu yanlıs yapmıs olabılırm bır bakabılırmnsnız

e_emin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Laptopun tam özelliklerini ya da modelini yazabilir misin?
Modelini bilmiyorsan özelliklerine bakmak için Çalıştır'a (Windows Tuşu+R) dxdiag yaz, sistem, ekran ve oluşturucu bölümlerinin fotoğrafını at ya da ne yazdığını yaz. Ekran kartı, bellekten anlaşılmaz. 'GB' çok yanıltıcı bir kriterdir.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Laptopun tam özelliklerini ya da modelini yazabilir misin?
Modelini bilmiyorsan özelliklerine bakmak için Çalıştır'a (Windows Tuşu+R) dxdiag yaz, sistem, ekran ve oluşturucu bölümlerinin fotoğrafını at ya da ne yazdığını yaz. Ekran kartı, bellekten anlaşılmaz. 'GB' çok yanıltıcı bir kriterdir.

Bence de Bellek miktarı yanıltıcı çekirdek hızları daha önemli, 4 gb ekran kartı 1 gb lık ekran kartının yapamadığı şeyleri yapıyor

r1ze123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

e_emin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Oluşturucu sekmesinde ne yazıyor? Attığın bütün fotoğraflarda sadece ekran sekmesinde ne yazdığı görünüyor.