UcuzGamer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Beyler bi arkadaşın WİNDOWS XP SERVİCE PACK 3 3 GB RAM PENTİUM DUAL CORE galiba işlemci lol açarmı sizce ?
Kardeşim bütçenin söyle sana lol açacak güzel bişeyler önereyim (Ram mi işlemci mm İ lazım)Beyler bi arkadaşın WİNDOWS XP SERVİCE PACK 3 3 GB RAM PENTİUM DUAL CORE galiba işlemci lol açarmı sizce ?
reis beniim kendi bilgisayarım zaten lolü en yüksek ayarlarda 60 sabit açıyor bu arkdaşın bütçesi yok sadece açıp açmayacağını soruyor.Kardeşim bütçenin söyle sana lol açacak güzel bişeyler önereyim (Ram mi işlemci mm İ lazım)
Ha kardeşim onun için söylüyorsan açar ama bence dfazla performans vermez :/reis beniim kendi bilgisayarım zaten lolü en yüksek ayarlarda 60 sabit açıyor bu arkdaşın bütçesi yok sadece açıp açmayacağını soruyor.
30 civarı verir herhaldeHa kardeşim onun için söylüyorsan açar ama bence dfazla performans vermez :/
Belki verebilir arkadaş pc yi aldım alacak mı. Alacaksa küçük de olsa Bi bütçe söyleyin de Bi küçük bişey toplayayım ?30 civarı verir herhalde
yok kardeşim toplanmalık bişey yok canın pc mi toplamak istiyor anlamadım ki ._.Belki verebilir arkadaş pc yi aldım alacak mı. Alacaksa küçük de olsa Bi bütçe söyleyin de Bi küçük bişey toplayayım ?