Arkadaşlar hangisini almalıyım?

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
iki pc ninde arasında pek bi fark yok aslında k serisinin sadece işlemci farkı var fiyatıda onun için biraz farklı fiyat fark etmez dersen k serisi iyi tabiki tercih senin

mineselek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap için teşekkürler. peki bu işlemci farkı performansı çok etkiler mi, hissedilir mi? A serisi olanı almayı düşünüyorum da ondan sordum

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lhr6alA.png

Aralarındaki farklardan biri 4GB ram'e sahipken diğeri 8GB ram'e sahip bilgisayar standart kullanılırken fazla farkına varılmaz bunu ama oyunlarda farkına varırsınız bu ram farkının. İkinci olarak 500GB ve 750GB arasında baya fark var eğer fazla film oyun indiriyorsanız bunun önemini anlarsınız. Diğer işaretlediklerim fazla önemli olmasa da yine de artı yönleridir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

mineselek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşaretlediklerinizi inceledim, K serisi olanı alıcam. Fiyat farkı fazla değil gibi. Çok işime yaradı, yardımınız için çok saolun

mineselek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap için saolun ama ben ısınma sorunundan bıktığım için bu sefer riske atmayıp asus almayı düşünüyorum. en fazla 1800 tl olan asus önerebilir misiniz? oyun oynamıyorum, 15.6 olursa memnun olurum :)