arkadaşlar gpu nun sürücü güncelleştirmeleri yapılmadıysa ekran kartının ısınması normal mi

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
218
arkadaşlar ekran kartım var nvidia geforce 405 ekran kartı aygıt yöneticisinden sürücü güncelliştirmesi bayadır yapmıyorum (çok uzun bir süre ) acaba ekran kartının ısınması oyunlarda sürücüsünün eski olmasıyla bir alakası var mıdır ?

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
arkadaşlar ekran kartım var nvidia geforce 405 ekran kartı aygıt yöneticisinden sürücü güncelliştirmesi bayadır yapmıyorum (çok uzun bir süre ) acaba ekran kartının ısınması oyunlarda sürücüsünün eski olmasıyla bir alakası var mıdır ?
Pek sanmıyorum. Driverlar performansa etki eder diye biliyorum. Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Kapalı bir yerde mi?

Reaksiyon puanı
143
Pek alakası olduğu söylenemez. Daha çok kartın soğutma sistemi ve kasanın hava akışına bağlı.

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Pek sanmıyorum. Driverlar performansa etki eder diye biliyorum. Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Kapalı bir yerde mi?
kasanın hava sirkulasyonu kötü egzoz fanı yok gpu da 99 dereceyi gördüm lolde msı afterburnerla ölçtüm

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
218
birde pc çalışırken pc den böyle cızıltı sesi geliyor bu nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötüyse kasanın kapağını açabilirsiniz. Ucuza bir egzoz fan temin etmeniz lazım.
benim eski pc de bir egzozf fanı var nasıl bağıycağıma dair en ufak fikrim yok daha önce forum açtım adam akıllı yardım eden olmadı youtube da da öyle bir ayrıntı video bulamadım kolay bir şey kafamda bir şey oluştu ama şuan malum korona evdeyiz pc ye korkuyorum bir şey olur diye biraz tırsıyorum

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
birde pc çalışırken pc den böyle cızıltı sesi geliyor bu nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim eski pc de bir egzozf fanı var nasıl bağıycağıma dair en ufak fikrim yok daha önce forum açtım adam akıllı yardım eden olmadı youtube da da öyle bir ayrıntı video bulamadım kolay bir şey kafamda bir şey oluştu ama şuan malum korona evdeyiz pc ye korkuyorum bir şey olur diye biraz tırsıyorum
Yan paneli sök gerekirse ama çok ısınmasına izin verme.