Arkadaşlar epic hesabımın adını ve şifresini hatırlamıyorum

arad4564

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar epic hesabımın adını ve şifresini hatırlamıyorum ama o hesaptan gta 5 indirmiştim zaten 1-2 ay oynadım yeni pc ye geçtim öncekinede format attım gta 5'in dosya konumundan yada başka bir yerden hesabımı öğrenebilirmiyim gmail de unuttum

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,775
Epic destek kısmıyla irtibata geçmeyi deneyin.

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Hangi mail adresi ile kaydoldun hatırlamıyorum ordan sıfırlama talebi yolla şifre için kullanıcı adında gelen mailde yazması lazım

arad4564

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
epic games ile iletişime geçtim sonuç iyi olursa paylaşırım yardımlarınız için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki tel epic games e kayıtlı yardımcı olur mu tel no bana

detekte bulundum da cevanbı nerden alabilirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: bwr

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Epic üzerinde PSN Google vb hesaplarınla oturum açabiliyorsun. Mevcut telefonun hangi gmail hesabına kayıtlı ise yada hangi gmail adreslerin var ise onlarla google üzerinden oturum açmayı dene muhtemelen kurtarırsın.

t6FXnp[1].jpg

Reaksiyon puanı
1,056
Arkadaşlar epic hesabımın adını ve şifresini hatırlamıyorum ama o hesaptan gta 5 indirmiştim zaten 1-2 ay oynadım yeni pc ye geçtim öncekinede format attım gta 5'in dosya konumundan yada başka bir yerden hesabımı öğrenebilirmiyim gmail de unuttum
Eyer Epic Games den bir şey satın aldıysan faturası sana gönderirler onlara faturayı gösterirsen hesabını geri verebilirler gerisini sen düşün

arad4564

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
evet gta 5 aldım dedim ya epostaya gönderirler ama şifreı hatırlamıyorum dedim ya şifreyi hatırlasam
fatura oraya gönderildi ben size gta 5 in dosya konumundan hesabımı bulabilirmiyim dedim ya bilgili bi arkadaş var ise gelsin her dediğini yapmaya hazırım gta 5 i tekrar alamam

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
evet gta 5 aldım dedim ya epostaya gönderirler ama şifreı hatırlamıyorum dedim ya şifreyi hatırlasam
fatura oraya gönderildi ben size gta 5 in dosya konumundan hesabımı bulabilirmiyim dedim ya bilgili bi arkadaş var ise gelsin her dediğini yapmaya hazırım gta 5 i tekrar alamam
E postalarınız kontrol edin inceleyin epic size bir fatura göndermiştir ordan bulursunuz

arad4564

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Epic üzerinde PSN Google vb hesaplarınla oturum açabiliyorsun. Mevcut telefonun hangi gmail hesabına kayıtlı ise yada hangi gmail adreslerin var ise onlarla google üzerinden oturum açmayı dene muhtemelen kurtarırsın.

Ekli dosyayı görüntüle 115825
deneyeyim hemen

giremiyorum kardeş

peki şimdi diyeceksiniz illegal o iş ama gmail şifresi kırabilicek biri varmı benim gmailmi benim iznimle

Son düzenleme:

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
deneyeyim hemen

giremiyorum kardeş

peki şimdi diyeceksiniz illegal o iş ama gmail şifresi kırabilicek biri varmı benim gmailmi benim iznimle
Gmail inizi biliyormusunuz

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,775
Gmail adresinizi hatırlıyorsanız şifremi unuttumdan değiştirmeyi denediniz mi ? Ya da epicten önce google ile mail hakkında iletişime geçmeniz gerekebilir.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Bu tarz unutmalara karşı tarayıcının şifre kaydetme özelliğini kullan, eğer bu özelliğe güvenmiyorsan ücretli şifre kaydedici programlar mevcut.

arad4564

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
peki hdd deki google history dosyasını kurtarabilirmiyim o şekilde şifremi bulabilrim her halde
hdd formatlamıştım