cecenhlt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 124
Aklınızda güzel nickler varsa fazla aynısından olmayan beni çok memnun eder. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ciddi mi ? Lütfen hatırla.Ya olm bir tane site vardı sana özgün bir nick oluşturuyodu adını hatırlasam bi
Hatırlamassan eğer evine polis yolluyorum çünkü banada lazımYa olm bir tane site vardı sana özgün bir nick oluşturuyodu adını hatırlasam bi
Small JustiAklınızda güzel nickler varsa fazla aynısından olmayan beni çok memnun eder. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ciddi mi ? Lütfen hatırla.![]()
Rakini sasirtmak istiyorsan yagami (tersi imagay yane i am a gay) yok ben tursu severim diyorsan iluvyoubabe koyabilirsin yok ben cigkofteciyim diyorsan hanimkelesigetir uygundur.Aklınızda güzel nickler varsa fazla aynısından olmayan beni çok memnun eder. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Sevdiğin bir oyu,dizi,film karakteri ?Aklınızda güzel nickler varsa fazla aynısından olmayan beni çok memnun eder. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Bu siteler çok saçma isimler veriyor.![]()
Geçen gece LoL için gecenin 2 sinde nick aradım. Oynadığım oyundaki bakkalcının adı Teimo idi bende onu koyayım sonra bulunca değiştiririm bu da ironik olur demiştim. İsim ya alınmış ya da ben yanlış yere yazdığım için olmuyordu o isimde değişerek teimax oldu ve şuan nickim öyle. Uzun süreli bir nick mi olur sadece LoL için mi kalır ya da 1-2 aya sevmezmiyim bilemem ama böyle bir anı buldum ama tam olarakta içime sinmiyor şuanda.Aklınızda güzel nickler varsa fazla aynısından olmayan beni çok memnun eder. Çok teşekkür ederim şimdiden.