Öneri Arkadaşlar Discord Ve Steam Için Nick Arıyorum

cecenhlt

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Aklınızda güzel nickler varsa fazla aynısından olmayan beni çok memnun eder. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Önünde (onündeki ışık yüzünden karanlık görünüyor)
Aklınızda güzel nickler varsa fazla aynısından olmayan beni çok memnun eder. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Rakini sasirtmak istiyorsan yagami (tersi imagay yane i am a gay) yok ben tursu severim diyorsan iluvyoubabe koyabilirsin yok ben cigkofteciyim diyorsan hanimkelesigetir uygundur.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Bu siteler çok saçma isimler veriyor.

Al bak bana atom çıktı.
" Sen hayattasın! Bir kere daha söyleyelim de anlamayanlar anlasın; sen "hayattasın". Yani yaşıyorsun; bomboş yaşayıp monotonluktan kusacak hale gelenler ve gündelik dertlerle ömrünü heba edenler yaşamıyor; sen yaşıyorsun. Enerjiksin, kıpır kıpırsın, canlısın sen canlı. Güldü mü gerçekten gülüyor, acı çekti mi gerçekten acı çekiyorsun: Sende arası yok! Atom bombası gibisin: Düştüğün yerde bir daha ot bitmez, öyle bir etki, öyle bir baskınlık sendeki!.. "

Geçen gece LoL için gecenin 2 sinde nick aradım. Oynadığım oyundaki bakkalcının adı Teimo idi bende onu koyayım sonra bulunca değiştiririm bu da ironik olur demiştim. İsim ya alınmış ya da ben yanlış yere yazdığım için olmuyordu o isimde değişerek teimax oldu ve şuan nickim öyle. Uzun süreli bir nick mi olur sadece LoL için mi kalır ya da 1-2 aya sevmezmiyim bilemem ama böyle bir anı buldum ama tam olarakta içime sinmiyor şuanda. :D

Bu arada csgoda " Dolu Keleşi Ters Tut " adlı biri vardı. Grup " Dolu Kadehi Ters Tut" 'dan esinlenmiş arkadaş. fsjojasd

Son düzenleme:

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
ce_Hel olabilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klasik kısa ve net. :D

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı