asprin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
hocam lap top kullanıyorum. eğerki bunda pil değişikliği varsa bunu nasıl yapabilirim.Bu hatanın sebebi saat, pc eğer kasa ise bios pilini değiştirmeniz daha kolay olur, saatinizi güncelleyin bilgisayari kapatıp açın eğer saatiniz eski haline dönerse bios pilinizi değiştirin
Saatinizi güncelleyince sorun çözüldumühocam lap top kullanıyorum. eğerki bunda pil değişikliği varsa bunu nasıl yapabilirim.
hocam saat güncel, bir sıkıntı yok. bence bir virüs bulaştı çünkü ana sayfa açıldı nuesearch bişeyler yazıyor. belliki virüs girmiş.Saatinizi güncelleyince sorun çözüldumü
Virusten dolayı da olabiliyor önce adwcleaner sonra malwarebytes ile taratin sonuçlara göre yardımcı olalımhocam saat güncel, bir sıkıntı yok. bence bir virüs bulaştı çünkü ana sayfa açıldı nuesearch bişeyler yazıyor. belliki virüs girmiş.
Malwarebytes ile de tarattinizmi? Eğer Format ata bilirseniz kesin çözüm olur dosyalarınızı yedekleyip formatlayin bilgisayarinizi sonradan yedeklerinizi taratmayi unutmayınşuan pc de hiç bir iş yapamıyorum, cromaa sanırım virüs girmiş hiç bir şey yükleyemiyorum , Google açılmıyor. sadece youtube mynet ve shiftdelete girebiliyorum. hep engel yiyiyorum, engel ise norton bu sayfayı virüs olarak tanımladı diyor. torrenten virüs proğramıı indiremiyorum. ilk kez böyle bir şey başıma geldi sanırım format atacam.
hocam dns yi değiştirdim internete sağlıklı şimdi girdim ama cromuda sildim, başka bir yerden indirdim, eskisi gibi sistem aynı şekilde şaşırdım kaldım, silmediğim hiç bir şey kalmadı neredeyse denetım masasında ama bu search3, nuesearch nedirse çıldıracam. gitmiyorda gitmiyor. yüklemediğim bişey kalmadı silinmiyor. ama son olarak malwarebytes i indirecem. sonuçları gönderirim.Malwarebytes ile de tarattinizmi? Eğer Format ata bilirseniz kesin çözüm olur dosyalarınızı yedekleyip formatlayin bilgisayarinizi sonradan yedeklerinizi taratmayi unutmayın
Kusura bakmayın geç gördüm remove selected diyerek bulunan virüsleri kaldırmanız lazım eğer yine kalkmazsa yarın sizdeki virusle ilgili detaylı araştırma yapıp buradan yazarımhocam sonuçlar aşağıdadır, bu nedir? ne yapmam gereklidir?
saati güncelleyin saat doğruysa biosdan güncelleyin ve biosu güncelleyin...sorunu çözemedim gitti, işin ilginç yanı çoğu internet sayfalarına dahi girmediği gibi, çoğundada böyle bir sorun var aşağıda resim vardır. sorun nedir? nasıl çözebilirim??
dediklerinizi nasıl yapabilirim? bana uygulamalı yazar mısın?saati güncelleyin saat doğruysa biosdan güncelleyin ve biosu güncelleyin...
valla kardeşim uygulama bilmiyorum ama google dan bulabilirsin bir bak istersen...dediklerinizi nasıl yapabilirim? bana uygulamalı yazar mısın?
Kusura bakmayın geç gördüm remove selected diyerek bulunan virüsleri kaldırmanız lazım eğer yine kalkmazsa yarın sizdeki virusle ilgili detaylı araştırma yapıp buradan yazarım
söylediklerinizi yapmışştım, son olarak eklentiler vardı onlarıda şimdi kaldırdım. eğerki tekrardan bir sıkıntı olursa format olacak artık. teşekkürler.Bios güncellemesi yaparken cihazı boza bilirsiniz suan icin onu yapmanızı gerektirecek bi durum yok saatde de sıkıntı olmadığını söylediniz suan icin yapa bilecekleriniz yedeklerinizi alıp temiz bir kurulum yapmak Çünki Windowsa virüs bir sefer bulaştımi eski verimini alamıyorsunuz, format atmadan çözmek istiyorsanız bilgisayardan verim almak önemli bir etken değilse Chrome için yapa bilecekleriniz yukarıda söylediklerimin dışında gelişmiş ayarlardan ayarları sıfırlayın çerezleri silin eklentileri tamamen kaldırın denetim masasından bilmediğiniz kullanmadığınız programları kaldırın, çalıştıra msconfig yazın başlangıç kısmında bilmediğiniz programların başlangıçta çalışmasını kapatın,arama kısmına internet seçenekleri yazın açılan pencerede son sekmede alt kısımda varsayılana sıfırlaya tıklayın pcnin internet ayarlarıni sıfırlayın,CCleaner ile pcyi temizleyin ve son olarak sıkıntınin sadece Chrome da olup olmadığını kontrol edin