The Famous
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Arkadaşlar elimde 500VA lık mini regülatör var.Bu ne işe yarar nerede kullanabilirim?

Yani bu kesintisiz güç kaynağı mı ?
Ben gine anlamadım :mellow: Kısaca elektrikler gitti diyelim bilgisayarım buna bağlıysa çalışmaya devam eder mi ? Tek sorum buhttp://www.bimeks.com.tr/urun/126015/tuncmatik-reguline-500-va-roleli-regulator-monofaze-avr.aspx
Bu linkten cihaz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yeterli açıklamayı yapmışlar.
Ben gine anlamadım :mellow: Kısaca elektrikler gitti diyelim bilgisayarım buna bağlıysa çalışmaya devam eder mi ? Tek sorum bu![]()
Sanki bu ürün güç kaynagı değilde voltaj düzenleme için o yüzden elektrik kesilince güç devam edeceğini düşünmüyorumPeki yetmeme sorunu olabilir mi kasa ve monitöre
Bende öyle düşünüyorum ama kesintisiz güç kaynağı olarak yazıyor.Sanki bu ürün güç kaynagı değilde voltaj düzenleme için o yüzden elektrik kesilince güç devam edeceğini düşünmüyorum
bu alet voltaj artma düşme dalgalanma gibi durumlarda cihazı koruma amaçlı
Sanki bu ürün güç kaynagı değilde voltaj düzenleme için o yüzden elektrik kesilince güç devam edeceğini düşünmüyorum
bu alet voltaj artma düşme dalgalanma gibi durumlarda cihazı koruma amaçlı
Kolayı var bi ucuna elektrikle çalışan bi cihaz tak şarz aleti veya teyp gibi sonra çalışırken elektrikten çek sonucu gör takılı cihaz kapanırsa sadece regülatördür yani voltaj düzenleme içindirBende öyle düşünüyorum ama kesintisiz güç kaynağı olarak yazıyor.
Yardımlarınız için teşekkürler.Bende dikkat ettim bu cihazın akü veya şarj ünitesi yok gibi ? Ama UPS kategorisine koymuşlar ? Sadece stabil güç sunuyor bence bu alet
Teşekkürler...
Burada detaylı anlatım mevcut hocam buyrun.