DragonSlayer
Öğrenci
Arkadaşlar blogger nedir? Nasıl açılır? Nasıl kullanılır? Şimdiden teşekkürler.
cPanel ile WordPress harika çalışıyor plesk'e nazaran. Babaito gibi forumlardan template alıp işlersin. En fazla sıfırdan başlayacaksan 1 haftanı olur iyi bir sayfa oluşturmak.Ayrıca kendini geliştirmek babında bir hosting ve domain alıp açık kaynak olarak WordPress'i kurmak daha sağlıklı olur. WordPress.org'dan manuel olarak indirilebilir ama zaten çoğu hosting ile gelen cPanel vasıtası ile hızlıca ve kolayca kurulabiliyor.
bir zaruretten sunucu kiraladım. Sunucularda cPanel lisansı alınıp kurulması gerektiği için ilk etapta alıp kullanamıyorum. Çok zor oluyor. cPanel kesinlikle mükemmel.cPanel ile WordPress harika çalışıyor plesk'e nazaran. Babaito gibi forumlardan template alıp işlersin. En fazla sıfırdan başlayacaksan 1 haftanı olur iyi bir sayfa oluşturmak.
Herkesin gözü önünde olupta erişebildikleri için banada kötü bir hissiyat uyandırıyorŞu an bir zaruretten sunucu kiraladım. Sunucularda cPanel lisansı alınıp kurulması gerektiği için ilk etapta alıp kullanamıyorum. Çok zor oluyor. cPanel kesinlikle mükemmel.
Şahsen WordPress'in veri tabanındaki temalardan birini seçip üzerine özelleştirmeler yapmak daha hoşuma gidiyor.
Değeri yokluğunda daha iyi anlaşılıyor. Lakin ona bakarsak WordPress ve Blogger veya phpBB yahut Xenforo da öyle. cPanel dahil bunlar devamlı kendisini güncelleyen sistemler.Herkesin gözü önünde olupta erişebildikleri için banada kötü bir hissiyat uyandırıyor.
Knk wordpress paket genişletsen bile reklamı paypal üzerinden çekebiliyorsun o ayrı dert ücreti ayrı dert ne güzel blogger ile blog yaptım 75tl ile sitem oldu.Reklam da ekleyebiliyorum adsense olmazsa alternatif kullanırım ama wordpress kodları kabul etmiyor.Benim site:Bence WordPress daha daha iyi. Bunu tamamen ücretsiz yapmak istiyorum dersen, evet o zaman belki.
Aslında bilmek ve yapmak zor değil: blogger.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaldı ki WordPress de ücretsizdir: WordPress.com
Sadece Adsense için ücretsiz olanı Blogger daha iyi.