bütçerica etsem önerir misiniz
Bulamaz mı? APU'şu çok güzel bir sistem toplanır bu fiyata.Bu fiyata iyi bir bilgisayar bulamzsın ama bence toplama yap sana hem ucuza gelecek hemde özellikleri iyi olacakl
3000 4000
önerebilir misin o zaman işlemci falan filanBu fiyata iyi bir bilgisayar bulamzsın ama bence toplama yap sana hem ucuza gelecek hemde özellikleri iyi olacakl
3000 4000
yok acer istemiyorum şimdi ki pc de acerAcer Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Fiyatı
Acer Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Oyun için neden bunu önerdiniz? Bir de bütçeyi aşmış.Acer Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Fiyatı
Acer Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
düzgün okuduysan toplama yapabilirsin diyorum yazımdaBulamaz mı? APU'şu çok güzel bir sistem toplanır bu fiyata.
Bu laptopu niye bu kadar hypeladınız? Anlamadım.Acer Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Fiyatı
Bütçesi 4000. Iyi bir notebook fiyatına göre.Bu laptopu niye bu kadar hypeladınız? Anlamadım.
Bu dediğiniz saçma. Acer iyi bir firma.yok acer istemiyorum şimdi ki pc de acer
ben senle instagramdan konuşsam olur mudüzgün okuduysan toplama yapabilirsin diyorum yazımda
nedenben senle instagramdan konuşsam olur mu
sen bilgili birine benziyorsun
niye instagram buradan konuşamazmıyız özeldensen bilgili birine benziyorsun
varKlişe olcak ama sistem toplama şansınız var mı?
O fiyata alacağın laptopla sadece Googleda gezinirsin.
Şöyle hızlıca bir kasa topladım.
[/QUOT9URQU5X1 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
memnun musun