Tolgaankara291
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Arkadaşlar foruma 2 gündür yazıyorum farkındayım bilgi edinmek için ama şu anki durum hakkında hiçbir bilgim yok siz değerli arkadaşlardan görüş almak istiyorum. Öncelikle daha önce belirttiğim gibi laptopun chipseti arızalanmıştı. Laptop markası Acer Aspire F572G. Tamirciye götürmüştüm. Bugün laptopu teslim aldığımda tamirci bana chipsette 60'a yakın ayak bulunuyor senin laptopunda 6 ayak ekran kartını zorladığın için yanmış dedi. Onları düzelttim dedi. Ne işlem yaptı inanın bilmiyorum yarın almanı uygun görürdüm dedi ama ben bugün aldım. Test işlemlerini yapmıştı sadece bekletiyormuş. Sana tavsiyem oyun çalıştırma bugün yarın çalıştırırsın yerine otursun her şey dedi. Eve geldim oyun çalıştırmadım sadece NVIDIA'nın kontrol panelini açtım yine ekranda önceki gibi çizikler renk kaymaları renklendirmeler oldu. Eskisinden daha fazla hem de. Tamirciyi aradım tekrardan durumu izah ettim aslında ben yarın verecektim sen ısrar edince şimdi verdim çalıştırmasaydın keşke dedi. Yarını bekleyeyim yarın düzelmezse getiririm dedim. Sizce sorun neden kaynaklıdır? Bir çözüm yolu var mıdır?