Arkadaşlar Android Gta Vice city açılmıyor yardım!!!

gürkan18

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar telefonun Samsung GT-I8552 Wın DUOS'dur . Arkadaşlar oyunu indirdim açtım oyun açılıyor fakat arabaya binince donuyor...Lütfen yardın edin. Teşekkürler.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Donması çok normal telefonun kaldıracak düzeyde bir cihaz dğeil

gürkan18

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Isterse 1000 cekirdek olsun. Seninkinin ust modeli tek cekirdek olsa. Yeni modeli daha guclu olani. O bin cekirdegin bi anlami kalmaz. Sen bakma rakamlara fazla. Iphonede 1 gb ram 1 ghz islemciyle neler yapti neler yapiyor

yani xperia nın 3 gb ram i, iphone 6 nın 1 gb ram inin yanında hikaye mi :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
yani xperia nın 3 gb ram i, iphone 6 nın 1 gb ram inin yanında hikaye mi :D
Androidde 3 GB RAM olsa ne yazar. İos'un kalitesi ve cihazların çok fazla gerek olmadığı parçalarla makina uçuyor. Ben 512 MB bulunan 4s ime NFS MW yüklerin kasmadan oynaya biliyorum. Sizin dandik işletim sistemi o oyunu kasar iste.

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bende iphone 4 vardı geçen ay sattım xperia z2 aldım hani gerçekten fark var...dandik işletim sistemi 😀

gürkan18

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Androidde 3 GB RAM olsa ne yazar. İos'un kalitesi ve cihazların çok fazla gerek olmadığı parçalarla makina uçuyor. Ben 512 MB bulunan 4s ime NFS MW yüklerin kasmadan oynaya biliyorum. Sizin dandik işletim sistemi o oyunu kasar iste.

O kadar kibirlendin ki sanki iosu baban yaptı. Cevap için teşekkür ederim

Trollust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede asynı telefon aynı sorun var her oyunu kaldırıyor gta san andreas biraz kasıyor ama gta vice city arabaya veya araca bininvce donuyor inince ilerlediğin yerden alıyor