Arkadaşım hile kullanıyor

karabelaofficial

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
14
Bu şahıs benim arkadaşım ve hile kullanıyor. (Kullandığını yeni öğrendim). Marifetmiş gibi bana söylüyor. Sizden istediğim "Şikayet Et" kısmından "Hile" seçeneğini işaretleyip rapor etmeniz. Her ne kadar arkadaşım da olsa CS:GO bunun gibiler yüzünden oynanılamaz hale geldi. Bu şahıs yüzünden onlarca galibiyetim silindi. Bana inanmayanlar olursa yukarıda attığım hesabın bir envanterine bir de ekran görüntülerine baksınlar. Skin changer da kullanıyor. Lütfen rapor edin, banlanmasını istiyorum.
Çok teşekkürler.

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Bu şahıs benim arkadaşım ve hile kullanıyor. (Kullandığını yeni öğrendim). Marifetmiş gibi bana söylüyor. Sizden istediğim "Şikayet Et" kısmından "Hile" seçeneğini işaretleyip rapor etmeniz. Her ne kadar arkadaşım da olsa CS:GO bunun gibiler yüzünden oynanılamaz hale geldi. Bu şahıs yüzünden onlarca galibiyetim silindi. Bana inanmayanlar olursa yukarıda attığım hesabın bir envanterine bir de ekran görüntülerine baksınlar. Skin changer da kullanıyor. Lütfen rapor edin, banlanmasını istiyorum.
Çok teşekkürler.
hemen şikayet ediyorum

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Çok teşekkürler.
Doğru söylediğinin kanıtı ?

Hile candır bendede var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hemen şikayet ediyorum
Doğruluğu teyit etseydin bir

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Steam'ın işine kalmış bir durum. Genelde olmadık zamanlarda bu tip hesapları yasaklıyorlar.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Canım sıkıldı BANNED