- Reaksiyon puanı
- 14
Steam Community :: Error
Çok teşekkürler.
hemen şikayet ediyorumBu şahıs benim arkadaşım ve hile kullanıyor. (Kullandığını yeni öğrendim). Marifetmiş gibi bana söylüyor. Sizden istediğim "Şikayet Et" kısmından "Hile" seçeneğini işaretleyip rapor etmeniz. Her ne kadar arkadaşım da olsa CS:GO bunun gibiler yüzünden oynanılamaz hale geldi. Bu şahıs yüzünden onlarca galibiyetim silindi. Bana inanmayanlar olursa yukarıda attığım hesabın bir envanterine bir de ekran görüntülerine baksınlar. Skin changer da kullanıyor. Lütfen rapor edin, banlanmasını istiyorum.Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Çok teşekkürler.
Doğru söylediğinin kanıtı ?Bu şahıs benim arkadaşım ve hile kullanıyor. (Kullandığını yeni öğrendim). Marifetmiş gibi bana söylüyor. Sizden istediğim "Şikayet Et" kısmından "Hile" seçeneğini işaretleyip rapor etmeniz. Her ne kadar arkadaşım da olsa CS:GO bunun gibiler yüzünden oynanılamaz hale geldi. Bu şahıs yüzünden onlarca galibiyetim silindi. Bana inanmayanlar olursa yukarıda attığım hesabın bir envanterine bir de ekran görüntülerine baksınlar. Skin changer da kullanıyor. Lütfen rapor edin, banlanmasını istiyorum.Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Çok teşekkürler.
Doğruluğu teyit etseydin birhemen şikayet ediyorum
Lanet olsun sizin gibi hilecilereDoğru söylediğinin kanıtı ?
Hile candır bendede var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğruluğu teyit etseydin bir
???????Hile candır bendede var ?
vay kalleş hileci ?Doğru söylediğinin kanıtı ?
Hile candır bendede var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğruluğu teyit etseydin bir