Kroston Öğrenci Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 36 Reaksiyon puanı 11 Puanları 8 Yaş 30 1 Ocak 2020 #1 Çevrimiçi olamıyorum ağa bağlanmaya çalıştım olmadı vpn indirip denedim oldu ama vpn ile işkence oluyor yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Çevrimiçi olamıyorum ağa bağlanmaya çalıştım olmadı vpn indirip denedim oldu ama vpn ile işkence oluyor yardım edebilirseniz çok sevinirim.
The Judge Profesör Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 4,180 Reaksiyon puanı 5,180 Puanları 293 1 Ocak 2020 #2 Bağlanmaya çalıştığın yerel ağda oyunlar engellenmiş olabilir mi?
Kroston Öğrenci Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 36 Reaksiyon puanı 11 Puanları 8 Yaş 30 1 Ocak 2020 #3 The Judge dedi ki: Bağlanmaya çalıştığın yerel ağda oyunlar engellenmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır bugün oldu oyunlarla alakası olduğunu da sanmıyorum steam sorunlu online olamıyorum vpnsiz.
The Judge dedi ki: Bağlanmaya çalıştığın yerel ağda oyunlar engellenmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır bugün oldu oyunlarla alakası olduğunu da sanmıyorum steam sorunlu online olamıyorum vpnsiz.