Arka planda calışan nedır bulamıyorum...

yumiyumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:crying: gecen gun kendım forumlardan araştırarak 5.1.1 JB. yaptım ılk baslarda belkı dıkkatımı cekmedı belkıde yoktu ama güç gostergesının yanında bı sımge var arka planda bırsey calıstıgında o orda oluyormus ama arka planda calısan hıcbırsey bırakmadım telefonda butun app. sildim uygulama dahi yok ama hala arka planda calısan bırsey var.. ucus moduna aldıgımda kapanıyor sadece.. wifi vs. kapalıyken sım ı acmamıs olsam dahı arka planda sureklı calısıyor acaba bıryerde bırseyde hatamı yaptım dıye dusunuyorum ? yoksa bı hack olayı olabılırmı.. hattım faturalı bır kac forumda farklı seyler okumustum ufakta olsa boyle dedıkodulara ınanıyorum hanı :huh:.. bu konuda bılgısı olan herhangı bır arkadasım benı aydınlatabılırse sımdıden cok teşekkur ederım... cahıllıgım ile sızı yordugum ıcın ozur dılerım :)..

Reaksiyon puanı
189
Ekran görüntüsü atsan da hangi simge olduğunu görsek. Ama tahmin etmem gerekirse location bazlı bir uygulamanın location verilerini alırkenki simgesini görüyorsun. Settings'e girip Location Services'e tıklarsan orada o anda hangi uygulamanın location servisini kullandığını görürsün ve istersen oradan kapatırsın...

yumiyumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkurler.. tamda tahmın ettıgınız gıbı.. yamyam banju kullanıyormuş sureklı :)... gece gece ufak bı sebeple yordum sızı tekrar tşkler :)