By Maskely
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 508
Arka planı değiştirdim, orjinal arka plana geri dönmek istiyorum, ücretsiz bir yolu varmı?
Windows satın alabilirsiniz.Ücretsiz haline biz karışmıyoruz korsana kaçıyor.Umarım bizi anlarsın.Ekli dosyayı görüntüle 142554
Arka planı değiştirdim, orjinal arka plana geri dönmek istiyorum, ücretsiz bir yolu varmı?
Windows'un etkin değil.Ücretsiz yapmak istiyorum diyorsan....Ekli dosyayı görüntüle 142554
orjinal resmi nerde bulabilirim (monitör boyutu: 1920 1080)Arka plan yapacağınız resmi indirin. Sağ tıklayın ve masaüstü arka planı olarak ayarla yerine basın. Ayarlardan kişiselleştirmek isterseniz size böyle bir uyarı verir. [Bu hiçbir şekilde korsana teşvik değildir. Windows'un kendi özelliğidir.]
Windows 10 Masaüstü Arka Planlarım Kayboldu? yazısına göz atınız. Hâlâ bulamadıysanız internetten aratınız.orjinal resmi nerde bulabilirim (monitör boyutu: 1920 1080)
Windowsu satın almalısınızEkli dosyayı görüntüle 142554
Çok teşekkürler işe yaradı.Windows 10 Masaüstü Arka Planlarım Kayboldu? yazısına göz atınız. Hâlâ bulamadıysanız internetten aratınız.
@ByMaskley komik olan birşey yok gerçekler bunlar windowsu stın almadan bazı özellikleri kullanamazsınızWindowsu satın almalısınız![]()
o yıllardır olan bir win buguÇok teşekkürler işe yaradı.