Arıza Kaydı Vermeye Korkuyorum

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben yakın zamanda 8mb'e kadar olan pakete geçtim.İlk günler çok güzeldi hızım 940kb/s lerdeydi şimdi ise 200kb/s lerde çıldıracam.Santrale mesafem iyi 700m .

Şimdi bazı okudugum yazılarda okudugma göre şöyle birşey okudum ; ariza kaydı verdim internet hızım düşük diye, bana tesisatınız 8mb hızı kaldırmıyor hızınızı 4mb düşürüyorum" demişler.Ben sırf bunun için aramak istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?

Caps:
1345716365.png

85757474416251053024.png

78015022394331205506.png

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
korkma korkma,nede olsa korkunun ecele faydası yok:) o söylediğin akıbet senide bekliyor:)

adamların bildiği o kadar,ne yapsınlar çok görülmez:hammer::hammer::hammer:

hizmet standartı mükemmel:thumbdown:,sorunun ne olursa olsun,çözümü hız kısıtlaması:cursing:

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çok iyi moral oldu bu sözün sağolasın. :D

Promet

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Özelden msj gönderdim size kısa sürede dönüş yaparsanız bilgi verebilirim.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Izmırlı kardesım senın onayın olmadan hız paketını dusurumezler, sen gorus yetkılılerle bazen hat guncelleme ıslemlerı yapıyorlar bazende turk telekomdan teknık servıs gelıp hatlarınızı yenıden cekıyor, aramanızda faıde var

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben İzmirli değilim Ankaralıyım Ankarada oturuyorum . :D

Tamam arıyım bakalım inşallah sonu hayırlı olur. :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ben İzmirli değilim Ankaralıyım Ankarada oturuyorum . :DTamam arıyım bakalım inşallah sonu hayırlı olur. :)
35 gorunce ızmırlı sandım o zaman 35 yasındasın :D Ankara da havalar nasıl, ttnet desteğe selamı mı soyle ılk sıraya alırlar senı :D

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Izmırlı kardesım senın onayın olmadan hız paketını dusurumezler, sen gorus yetkılılerle bazen hat guncelleme ıslemlerı yapıyorlar bazende turk telekomdan teknık servıs gelıp hatlarınızı yenıden cekıyor, aramanızda faıde var

abonenin onayı olmadan hız paketini düşüremezler!!! bu konuda ciddimisin,esprimi yapıyorsun!

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
abonenin onayı olmadan hız paketini düşüremezler!!! bu konuda ciddimisin,esprimi yapıyorsun!
Gayet cıddıyım, ya sızın onayınız olmadan nasıl hız lımıtını dusurebılırler, benımde bu vaka'lar cok basıma geldı, ama ılk basta onay aldılar benden ben kabul etmedım, 4 mbıt olacagını, bu sekılde kullanmak ıcın onay verıyor musunuz demıstı, hayır 8 mbıt olarak kullanmak ıstıyorum demıstım, 2 gun sonra hız duzelmıstı ve hatta benımkısı onceden 8 mb 15 gb kotalı ıdı sonrasında 512 kb dusuyordu sonrasında her 500 gb ındırmeme ragmen hızım 900 kb lardaydı bu tam 8 ay surmustu dusun :)

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Benim 5i destekleyen hattımdan bana 1 veriyorlardı. ttnetin maili olan iletisim@ttnet.com.tr ye sürekli mail attım. (444 para yazıyor :D ) sorunu çözdüler. şimdi 4.5-5 hızım var. mail at. elemanlarını gönderiyorlar. olmazsa bir daha at.

ilk başlarda hattınız 4ü desteklemiyor onun için bağlantınız kopuyor demişlerdi elemanları geldi ölçtü 5i destekliyor. şimdi 5 var ve hiç kopmuyor. hasılı bilmeden ya da bakmadan konuşuyorlar. işin sırrı şu lanet olsun şu adamın hızını artırın da kurtulalım dedirtmekten geçiyor. tıpkı esaretin bedelindeki endy'nin kütüphane için yaptığı gibi. :D

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
işin sırrı şu lanet olsun şu adamın hızını artırın da kurtulalım dedirtmekten geçiyor. tıpkı esaretin bedelindeki endy'nin kütüphane için yaptığı gibi. :D

bende bu yolu deniyorum,daha yolun başındayım.bakalım onlar mı pes edecekler,yoksa ben mi?