Arıza Kaydı Sonrası Hız Düşüşü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SnaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 ay önce ttnetin 8mbps'e kadar hız tarifesine geçtim. İlk hafta hızımı stabil olarak 750-800 arası değişiyodu sonra bağlantıda 4-5dk'da bir kopmalar meydana gelmeye başladı. Bu olay daha sonra 1-2dk kadar indi hatta baglantı tamamen koptu. Bende bu arada farklı modemler , splitterlar ve kablolarla sorunu kendimden kaynaklı oldugunu düşünerek düzeltmeye çalıştım ama düzelmedi bende arıza kaydı açtırdım 1 gün soran bu bağlantı kopması düzeldi ama hızım 50-80kbps'e kadar düştü bende kotayı aştıgım için olmuştur dedim. 1 nisada düzelir dedim ama hala düzelmedi

eskiden ping'im 18-20 arasındayken şimdi 35lere kadar çıktı bunda bu sorunda bi etken olabilir mi ? ve neden böyle bir artış olmuştur.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bağlantınızın kopmaması için hız sabitlemesi yapılmış olabilir. Ondan dolayı hızınızda düşüş olabilir. TTnet bağlantı kopmalarında böyle yapabiliyor.

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir haftadan uzun bi süre hiç kopma yaşamadan minimum 7mbps'de download yapabildim. Sonra kopmalar meydana geldi eger hızı kaldıramıyo olsaydı hızın yükseldiği günden itibaren kopmalar olmazmıydı :S

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
bir haftadan uzun bi süre hiç kopma yaşamadan minimum 7mbps'de download yapabildim. Sonra kopmalar meydana geldi eger hızı kaldıramıyo olsaydı hızın yükseldiği günden itibaren kopmalar olmazmıydı :S

TTnet ona bakmıyor işte :) Direk hız sabitlemesi yapabiliyorlar.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
TTNetDestek arkadaşımız ilgilenir sanıyorum :)

Tr-turqx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhaba ,

SnacK NetLimitsiz Tarifesinde Olan Kullanıcıların 1 Mbps İla 8 Mbps Arası Aynı Üçret Üzerinden Kullanımı Vardır. Size İlk 8 Mbps Verildiğinde Sorun Olmamıştır Ama Zaman İçerisinde Lokalinizde Ne Olduysa Port Ayaklarında Düşüş Yaşanmıştır. Bu Sebeplede Sizin Hızınızı Düşürmüşlerdir.. Siz Arıza Kaydı Bıraktığınızda Direk Olarak 4440375 Deki Teknik Personel Hattınızı Kontrol Eder Eğer Ayaklarda Düşüş Varsa Esnek Olduğundan Hızınızı Düşürebilir Ve Yeniden KOntrol Eder Eğer Portunuz Olumlu Seviyeye Çıkmışsa Kullanıma o Hızdan Devam Edersiniz.. Size Tavsiyem Bina İçi Ankastre Tesisatınızı Kontrol Ediniz. Ek Flan Varsa Düzeltiniz Oksit Olup Olmadıgınıza Bakınız.. Herşey Düzeldikten Sonra Yeniden Arayıp Hızınızı Yükseltmek İsteyiniz.. Muhtamalen Sizi Arayıp Gerekli Bilgiyi Verirler Duruma Görede Yükseltirler..

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Anladigim kadariyla sizin hiziniz ilk basta 8 Mbit ken 1Mbit e dusurulmus. Normalde bu tur problemlerde hizi once 4 Mbit e duzelmezse 2 Mbit e yine duzelmezse 1 Mbit e dusururler sizinki "essegi saglam kaziga baglamak" gibi birsey olmus. Bunun icin musteri hizmetlerini degil bulundugun bolgedeki telekom mudurlugunu araman gerekiyor.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hattın kaldırmıyor o yüzden 1 mb hıza düşürmüşler. Tabi hattın 4 mb de kaldırabiliyordur ama fazla downloada ne gerek var parasını öde yeter diyen ttnet politikası bu:)))

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hattın kaldırmıyor o yüzden 1 mb hıza düşürmüşler. Tabi hattın 4 mb de kaldırabiliyordur ama fazla downloada ne gerek var parasını öde yeter diyen ttnet politikası bu:)))

evimin altındaki internet kafe 16mbps kullanıyo ve sorun yaşamıyo satabil olara 12mbps'da hız gördüğünü söylüyo.

TTnet Müdürlüğüne gidicem büyük ihtimal.