Ares 2.1.0 Çıktı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Popüler dosya paylaşım yazılımı Ares, bir süre ara verdikten sonra yeni bir sürüm çıkarttı. Yeni sürümü ücretsiz olarak indirmek ve kurmak için bizi takip edin.

Zamanında popüler olan Kazaa'nın yerini açık kaynak kodla geliştirilmesi gibi önemli bir artı özellikle alan Ares'in, 2.1.0 sürümünü yayınlandı. Birkaç hata giderme güncellemesi eklenen sürümde, çok büyük değişiklikler yok. Yazılım için yeni görünüm temaları, Rusça dil güncellemesi ve sohbet arabirimiyle ilgili güncellemeler mevcutken bağlanma yeteneği de arttırılmış durumda.

İndirin

:: Ares'i ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirmek ve kurmak için tıklayın! (2,08 MB)

Bilgi için: Ares Galaxy
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
PTP için yapılmış en iyi programlardan biri. hatta bence en iyisi. hem hızlı çalışıyor, hem de sistem kaynaklarını az kullanıyor. Limewire gibi açılışı için 1 dk beklemek gerekmiyor. veya aradığınız dosyayı indirebilmek için emule de olduğu gibi haftalarca beklemeniz gerekmiyor. tek eksi noktası ise sınırlamadığınız takdirde yüksek download/upload hızlarına ulaşarak interneti yavaşlatması. ben bunu önlemek için Net Limiter Pro yazılımı kullanıyorum. tüm PTP programlarının upload una 2 kb/s hız sınırı koyuyorum. tavsiye ederim.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
limewiredan daha hızlı bi prg bence daha hızlı daha kullanışlı türkçe kullanılabiliyor

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu areste virüsmu var
no32 virüs diye görüyor ?

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uzunca bir süredir kullanmamıştım ares'i. Tekrar kullanacağım. Bence de limewere'den çok daha iyi.