Arduino ile şerit LED kontrolü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xloer00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xloer00

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Dostlar kasamın içine şerit LED koymak istiyorum. İzlediğim videodaki gibi yapmak istiyorum. İzlediğim videoda Arduino'ya Bluetooth aparatı ekliyor. Ben Bluetooth kullanmadan PC'den kontrol etmem için başka bir aparat var mıdır? Eğer varsa Arduino kodu değişecek. Ve LED'in çalışması için 12 v 2'a güç lazım. Bunu kasanın Molex kablosundan yapılabileceğini gördüm bunun için dönüştürücüler var fakat kabloyu keserek de oluyor sanırım. Almam gereken parçalar hangisidir. Ben bir kaç tane buldum ama sizde destek olursanız tam anlamıyla güzel bir led yapmak istiyorum.

Ürünler :

urun.n11.com

ADRESLENEBİLİR şerit led ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB Fiyatları ve Özellikleri

ADRESLENEBİLİR şerit led ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

Arduino Nano - USB CH340 Chip (USB Kablo Dahil) Fiyatları ve Özellikleri

Arduino Nano - USB CH340 Chip (USB Kablo Dahil) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

HC-06 Raspberry Arduino bluetooth Modülü Fiyatları ve Özellikleri

HC-06 Raspberry Arduino bluetooth Modülü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

Video:

DeepLearning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
42
Dostum direk programlanabilir bluetooth fazladan