ridvan1452
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24

Üstünel, Arda´yı satmayacaklarını, onu kaptan olarak görmek istediklerini belirtip, "Ama gitmek isterse, ayrı" dedi.
24.5.2008
‘Öyle bir güç yok’
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, sezonun bir değerlendirmesini yaptığı konuşmasında Arda Turan’ın takımda kalıp kalmayacağı konusuna da değindi. GSTV’ye açıklamalarda bulunan Üstünel, Arda’nın çok özel yeteneklere sahip oyuncu olduğunu ve kendisinin ona çok özel bir sevgisi bulunduğunu belirterek, “Ben Arda’yı Galatasaray Kulübü’nden koparacak bir güç olduğuna inanmıyorum. Maddi açıdan da söylüyorum, Arda’yı bizden hiçbir güç koparamaz” diye konuştu.
‘Son söz onundur’
Arda'yı, ‘altyapıdan yetişmiş, Galatasaraylılık ruhunu en üst düzeyde taşıyan bir oyuncu’ olarak nitelendiren Üstünel, şöyle devam etti: “Ben onu bir gün Galatasaray Kaptanı olarak görmek istiyorum. Zaten şu anda bize resmi bir teklif de yok. Tabii ki her futbolcunun gönlünde yatan Premier Lig’dir. Bu anlamda tabii ki Arda’ya astronomik bir teklif gelirse, öncelikle oyuncuyla konuşmamız gerekir. Bu nedenle onun ‘gitmek istiyorum’ şeklinde bir talebi olursa önünü tıkamayacağız.”
‘Hedef 2. bir 2000’
Önümüzdeki sezonki hedefleri hakkında da konuşan Üstünel, “Genç bir takımımız var, yaş ortalamamız 22. Yapacağımız takviyelerle takımı Şampiyonlar Ligi standardına getirmek istiyoruz. Hedefimiz, 2000 yılında yakaladığımız başarıyı tekrarlamak. Bunun için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Transfer döneminde yabancılar konusunda çok titiz davranacağız. Daha yolun başındayız, önümüzdeki 2-3 sene içinde Galatasaray büyük başarılar yakalayacak. Bundan eminim” görüşünü dile getirdi.
Kısa...Kısa...
Taraftarın gönlü Lucescu’da
Yönetim teknik adam konusunda ince eleyip sık dokurken, taraftarın gönlünde yatan isim uzak ara Mircea Lucescu... Taraftarların internetteki etkin buluşma noktası ‘webaslan.com’da yapılan ve 80 binin üstünde katılımın olduğu ‘Teknik direktörümüz kim olmalı’ başlıklı ankette yüzde 57.8 Lucescu’nun ismi tıklandı. Onu, yüzde 26.3 ile Laudrup, yüzde 6,7 ile Deschamps izledi.
Kombine satışlarına ara
Şampiyonluğun coşkusuyla kombinelere adeta hücum eden Sarı-Kırmızılı taraftarlar, iki gün mola verecek. Numaralı ve kapalı üst kombilerin tamamen bittiği Galatasaray’da, eski açık satışlarına bugün ve yarın ara verileceği, taraftarların pazartesi gününden itibaren yeniden kombine alabilecekleri belirtildi. Ali Sami Yen’de kapalı alt tribün de yakında kombineye açılacak.
Çinay’ın büyük başarısı
Martı Marina ev sahipliğinde Marmaris-Orhaniye’de düzenlenen Federasyon Kupası Yelken Yarışları sona erdi. 40 kulübün katıldığı yarışlarda Galatasaray’dan Saruhan Çinay Laser Standart Sınıfı Gençler kategorisinde ikinci oldu. Saruhan Çinay bu başarısıyla, Temmuz’da Fransa’da düzenlenecek Avrupa Gençler Şampiyonası’na Milli Takım sporcusu olarak katılmaya hak kazandı.
Zirvenin konuğu Çalışlar
GSTV’de yayınlanan Sultani’den Zirveye programının bu haftaki konuğu yazar, reklamcı, müzisyen ya da kendi deyişiyle ‘yazar gezer’ İzzeddin Çalışlar. Volkan Karsan’ın hazırlayıp sunduğu programda Çalışlar, seyahat tutkusu, yazarlığı, müzisyenlik serüveni, sözlerinde imzasını taşıyan 100. Yıl Senfonisi ve lise anıları üzerine konuşacak. Program, bu gece saat 21.30’da...
Büyük kapışma!Arda Turan her ne kadar “Şu anda gündemimde transfer değil, sadece Euro 2008 var” dese de, İngiliz kulüplerinin milli futbolcu için girişimleri sürüyor. Newcastle United, Tottenham ve Middlesbrough’un, sözleşmesi sürmesine karşın Arda’yı renklerine katmak için kıyasıya bir mücadeleye girdiği, Euro 2008 sonrasında Galatasaray Kulübü’nün kapısını çalacakları iddia edildi.
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=32&articleID=108037