Arda'nın Menajeri Açıkladı...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Milli Takımımızla beraber Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla Avrupa’nın dev takımlarının dikkatlerini üzerine çeken yıldızımız Arda Turan’ın gelecek sezon hangi ülkede oynayacağı son günlerde en çok merak edilen konulardan biri.

Bu konuya açıklığı Arda’nın menajeri Ahmet Butlu getirdi. Bulut, yaptığı açıklamada Arda’nın gelecek sezon çok büyük ihtimalle İtalya birinci ligi Serie A’da forma giyeceğini söyledi.

Ahmet Bulut’un açıklamasının tamamı şu şekilde: “Arda büyük ihtimalle İtalya’da büyük bir kulübe transfer olacak. Avrupa Şampiyonası bittikten sonra işi resmiyete dökmeyi düşünüyoruz. Bir çok kulüp bizimle bağlantı kurdu ancak Arda’nın fiyatının biraz yüksek olmasından dolayı geri dönenler de oldu. Arda da en iyi kulüpte oynamak istiyor. Milan ve Juventus takımları Arda’yı istiyorlar. Tekrar söylüyorum ki Arda gelecek sezon büyük ihtimalle İtalya’da oynayacak.”

kaynak: http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=48341

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bence gitsina adımızı dahada çok duyursun ama şımarmasın ;)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arda Galatasaray'dan gitsin aynı gün Galatasaray Taraftarlığımı bırakırım.Önce Ribery gitti şimdide ARDA mı bıraksınlar da bir başarı elde edelim takımla ondan sonra göndersinler

Palisana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence gitsin Nihat gibi kendini geliştirsin.Hem Galatasaray yeni Ardalar yetiştirsin.Hemde milli takıma daha büyük katkıları olsun

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu cocuk 20 yasındaymış Zzz bu yasta bu yetenek ;(
daha cok takımda oynar :$

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
souris46 dedi ki:
Arda Galatasaray'dan gitsin aynı gün Galatasaray Taraftarlığımı bırakırım.Önce Ribery gitti şimdide ARDA mı bıraksınlar da bir başarı elde edelim takımla ondan sonra göndersinler
:D bu kadar kolay diyorsun yani. o zaman gelde beşiktaşlı ol. beşiktaşlı olmanın ayrıcalığını söyleyim sana.kim gelirse hoşgelir,kim giderse hoşgider,biz içindekilere değil formaya aşığız.senide bekleriz:D

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yolun açık olsun Arda ben bir Galatasaraylı olmama rağmen ve ardayı çok sevmeme rağmen gitmesini istiyorum çünkü her futbolcunun hayali avrupada oynamaktır.

İnşallah Okan gibi Emre gibi Hakan gibi olmazsın....

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O kadar kolay değil Hiç işim olmaz beşiktaşla ben ki galatasaray maçlarında üzerine polis kordonu devrilip altı kişinin altında yerde demirlerin altında kalmış ensesinde şişe patlamış bir taraftar olarak söylüyorum eğer ki Galatasaray'dan ARDA giderse Bbir daha GS tutmam Türk Futbol Tarihinin En yetenekli 5 futbolcusundan birinin kalkıpda sadece bir lig şampiyonluğu kazanıp satmak yöneticilik değildir.Para para diye yanıyorlar stad yapılıyor ne demeye satıyorlar bıraksınlar şampiyonlar liginde oynasında gösterelim cümle aleme gücümüzü

foreverGS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ahmet bulut hep gsye yan çiziyo adam kalmak istiyo ....para bürümüş adamın gözünü...

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çocuğun aklını çelmesinler ya.. Daha yaşı ne başı ne? Gitsin de GS'de iyi bir başarı yakalayıp öyle gitsin. Daha en az 15 yıl futbol oynayacak...

sercanozturk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gitsin tabi...
Büyük takımlarda oynayan kaç oyuncumz var?
İnter,Milan,Manc.United,Liverpool....

kim var buralarda