Arda Turan'dan F.Bahçe açıklaması

Reaksiyon puanı
10,315
Arda Turan'dan F.Bahçe açıklaması

25203.jpg

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan
,"Çubuklu forma giyerim ama giyeceğim tek çubuklu forma Atletico Madrid formasıdır" diyerek Fenerbahçe için olası transfer iddialarına da kapıyı kapattı.

Günün en önemli röportajına Habertürk Gazetesi imza attı. Gazetede yer alan röportajında İspanya'daki günlerinden bahseden Arda, Galatasaray tutkunu olduğunu ve kendisinin giyeceği tek çubuklu formanın Atletico Madrid forması olduğunu söyledi."Tek giyeceğim çubuklu forma Atletico formasıdır" diyerek olası Fenerbahçe'ye transfer dedikodularına da kapıyı kapatan Arda Turan, bazı sarı-kırmızılı taraftarlara da mesaj yolladı.

Galatasaray'a büyük bir tutku ile bağlı olduğunu belirten Arda,"Galatasaray forması hayatım boyunca üzerimde olacak. Çünkü Galatasaray taraftarıyım. Atletico Madrid formasını taşımayı da çok seviyorum, o formayla emek vermeyi, şampiyonluklar kazanmayı... Ama Atletico Madrid formasını Galatasaray formasının üzerine giydim. Bazı Galatasaray taraftarları “Arda gitsin çubuklu forma giysin” dedi. Benim giyeceğim tek çubuklu forma Atletico Madrid’inkidir." dedi.

Kaynak

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray çubuklu formaya döner de ortada kalırsın inşallah :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Arda bu giyim kuşam meselesine kafayı takmış durumda. Yollarda Paris Hilton'la boy boy afişleri var. "Arda bayıldı." Galatasaray'da oynarken mor formayla bile dalga geçmiş adamın Fenerbahçe'nin çubuklusuna laf atmasını doğal karşılıyorum.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Gelme zaten Fenerbahçe de senin için ölmüyor ya...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Stoch, Krasic Arda'dan kötü değil, gel diyen de oldu mu ayrıca?

A Milli Takım olarak Arda'yı çok severim fakat bu açıklamaları adamı bitiyor.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kefen giy, fener forması giyme : )

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ne demesi gerekiyordu Arda'nın ?
Fenerbahçeliyim , Fenerbahçe aşkından yanıyorum, Türkiyede Fenerbahçeden başka takımda oynamam mı demesi gerekiyordu.

Adam Galatasaray taraftarı olduğunu söylüyor. Fenerbahçenin formasını giymem demesi doğal değilmi ya :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yönetin teklif verdi diyelim benim cümleme bakarsan "Fenerbahçe de ölüyordu ya " dedim. Ama Fenerbahçe Arda'nın üzerine düştü mü ? teklif geri çevrildiğinde tekrar tekrar ısrar etti mi ? cümleyi iyi oku sonra konuş bence @yarenefe

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
taraftar adına konuşurum ben zaten yönetimden de hayli hoşnutsuzum

neyse yönetim hala görev başında taraftar istiyor demek ki hala

Yönetin teklif verdi diyelim benim cümleme bakarsan "Fenerbahçe de ölüyordu ya " dedim. Ama Fenerbahçe Arda'nın üzerine düştü mü ? teklif geri çevrildiğinde tekrar tekrar ısrar etti mi ? cümleyi iyi oku sonra konuş bence @yarenefe

artık kaç kere teklif ettiyse Emreyi felan araya soktuysa adam son zamanlarda doğru dürüst bir maç bile çıkaramadı ben iyi okudum merak etme

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
neyse yönetim hala görev başında taraftar istiyor demek ki hala

artık kaç kere teklif ettiyse Emreyi felan araya soktuysa adam son zamanlarda doğru dürüst bir maç bile çıkaramadı ben iyi okudum merak etme
kim istiyor hem istesekte istemesekte napıcaz darbemi:D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Arda bu memleketin en iyi oyuncusu (yerli), hem de uzun zamandır. Şu an oynadığı takım da bu söylediğimi destekliyor zaten. Bu bağlamda istemiyorum diyen de külahıma anlatsın. Severdim zaten, bir de üzerine Türkiye'de formasını satın alacağım tek oyuncu Fernandes'tir deyince daha bir sempatimi kazandı. :dil: Aynen devam Arda.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bakıyorum da fenerliler pek bir hoşnutusz bu açıkalamalardan. ne bekliyordunuz, emre gibi "küçüklüğümden beri fenerbahçeliydim" demesini mi? :)

ayrıca aziz yıldırım arda için galatasaraya teklifte bulunduğunda, o dönem konuşan fenerli taraftarların neler söylediklerini de dün gibi hatırlıyorum. kimse boşuna timsaha yatmasın şimdi. :yes:

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haberin ilk iki paragrafı aynı ben böyle habercilin ta.

gelsin giysin formamızı yakışır.