Arda, Çakar'a öyle bir cevap verdi ki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Eskişehir maçında, hakemin yanına çağırdığı ve gitmediği gerekçesi ile Arda'ya 'Köpek' benzetmesi yapan yorumcu Ahmet Çakar, Arda'dan cevabını aldı.

Yorumcu Ahmet Çakar'ın "6 pas" programında G.Saraylı Arda Turan'a "Köpek" demesi genç yıldızı küplere bindirdi.

Takım arkadaşlarıyla bu konuyu değerlendiren Arda'nın "Çakar bana bunları söyleyeceğine önce bikini giysin" dediği öğrenildi.

Arkadaşlarının da Arda'ya, "Çakar'ı mahkemeye ver" dediği belirlendi.

Kaynak

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ben Arda'nın öyle bişey söyliyeceğini sanmıyorum o kişilikte biri değil bence nasıl olsa yalansa yalanlama cıkar yakında görürüz

Contagioso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ahmey çakar i demiş sen git küçücük boyunla hakeme kafa tut olucak deil :D

es es es ki ki ki es ki es ki es.

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arda orada hakeme küfür bile etse bu ahmet çakar a ardaya köpek deme hakkı tanımaz anlayabildinmi arkadaşım

haluk_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunda arda nın yaptığı bi oyuncunun yapması gerekendi hakem hatalı çünkü oraya gittiği zaman kartı gösterebilirdi ama göstermedi artislik yaptı sen hakem sin sahanın hakimi diil

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Az bile demiş. Ahmet sen önce bikini giy. :mrgreen:

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
çok nazik bi vecap vermiş, Arda'yı o yorumcu bozuntusunun seviyesine inmediğinden dolayı tebrik ediyorum.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
50 Yaşındamı ne arda onu ona demişse artık ekranlara çıkmaması lazım ama onda yüz yokki yüzsüz herif helal arda Aslında ben yerinde olsam canlı yayında iken ona bikini yollardın canlı yayına hediye gelmiş hesabı açardı canlı yayında :)

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Programı izledim.. Nedense ben o sonuca varmadım.. Hadi diyelim Ahmet Çakar densizlik etti.. ( Haberin doğruluğuna inanmıyorum ) Arda efendi sen hangi akla hizmet edip bu tarz çirkinliklere girişiyorsun.. Yaşına başına bak.. Ergün'den hiç mi birşey kapmadın..

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
futbolcular sahada konuşur işleri gereği.90 dakika emek harcar,çırpınır bazılarından küfür yemek için mi?
hakem cezayı vermedi mi ?????sarı kart yetmiyorsa kırmızı kart verseydi hakem..
peki birilerine saha dışından küfür etme yetkisini kim veriyor?eski hakemmiş boş insan.bikini giysin önce.
3128.jpg

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eger köpek dediyse bence az bile demiş bikni giy demeyle ben olsam o bikiniyi giydirir sonrada taksimde gezdiririm

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yanlışı toplumda primlendirmek huyumuz. Yeterki bizden olsun yanlışın sahibi.
Hakem orada ardaya kırmızı kart veremeyerek iyi götürdüğü maçı kaybetmiştir. Arda ise yanlış yolda bir adım daha atmıştır. Sana olan sevgimi bitirme Arda. Gelelim öteki boyutuna. Hakem o cezayı veremedi hadi baskı seyirci falan ( hoş eskişehir orası baskıyı ters taraf yapmalıydı neyse ) yahu federasyon ne yapar. Seçilmiş bir kimse olmadıklarını burada Ardaya ceza vereMEyerek göstermiş ve benim gözümde atanmışlar olarak kalmıştır.

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Programı izledim.. Nedense ben o sonuca varmadım.. Hadi diyelim Ahmet Çakar densizlik etti.. ( Haberin doğruluğuna inanmıyorum ) Arda efendi sen hangi akla hizmet edip bu tarz çirkinliklere girişiyorsun.. Yaşına başına bak.. Ergün'den hiç mi birşey kapmadın..

A.Ç haberine inanmıyorsun Ardanınkine inanıyorsun. Tamam olabilir inana bilirsin inanmayabilirsin onuda anlarım. ama sana biri köpek dese sen nedersin?