9 Haziran 2023 #1 Z zenta Öğrenci Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 18 Bu iki kulaklık arasında kaldım genelde LoL, Valorant oynuyorum ve müzik dinliyorum sizce hangisini almalıyım veya başka öneriniz var mı?
Bu iki kulaklık arasında kaldım genelde LoL, Valorant oynuyorum ve müzik dinliyorum sizce hangisini almalıyım veya başka öneriniz var mı?
31 Aralık 2023 #2 A Ahmetmht Öğrenci Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 10 Reaksiyon puanı 2 Puanları 3 Yaş 16 zenta dedi ki: Bu iki kulaklık arasında kaldım genelde LoL, Valorant oynuyorum ve müzik dinliyorum sizce hangisini almalıyım veya başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Ne aldınız hocam? Upvote 0 Downvote
zenta dedi ki: Bu iki kulaklık arasında kaldım genelde LoL, Valorant oynuyorum ve müzik dinliyorum sizce hangisini almalıyım veya başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Ne aldınız hocam?
31 Aralık 2023 #3 Lord Erenify Müdavim Müdavim Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 1,237 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 644 Puanları 293 Yaş 18 Razer olanı öneririm. Upvote 0 Downvote