GTA 5'teki at yarışı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Öncellikle bu video diyor ki bu orijinal kurma yardımcısıyımış. Ama bu Arch Linux'u nasıl denerim?
Haklısınız. Ancak böyle kursam sorun yaşatır mı?Arch normalde sadece CLI şekilde gelir. Kendiniz her şeyi elinizle kurup yapılandırırsınız. UEFI olarak kurup, elinle bir GUI vs. kurman gerekir.
Hayır.Haklısınız. Ancak böyle kursam sorun yaşatır mı?
Süper. Ancak nerede deneyebilirim bu yöntemi? Benim bir tane laptop'um var. Onda Debian 11 ve Windows 10 var. Masaüstü bilgisayarımın SSD'sin de 30GB yer var. Ama 2TB HDD'si de var. Hyper-V nasıldır bu sanallaştırma işinde?Hayır.
VMware Workstation Pro en iyisi. Hyper-V önermem.Süper. Ancak nerede deneyebilirim bu yöntemi? Benim bir tane laptop'um var. Onda Debian 11 ve Windows 10 var. Masaüstü bilgisayarımın SSD'sin de 30GB yer var. Ama 2TB HDD'si de var. Hyper-V nasıldır bu sanallaştırma işinde?
Tamam. Peki neden? Ben VMware'a pek güvenemiyorum çünkü eski bilgisayarımda denemiştim onu ve ethernet driver'ı kurmuştu.VMware Workstation Pro en iyisi. Hyper-V önermem.
O ethernet driverı gerekli çünkü. Koskoca Dell çalışanları öyle yapmışlar.Tamam. Peki neden? Ben VMware'a pek güvenemiyorum çünkü eski bilgisayarımda denemiştim onu ve ethernet driver'ı kurmuştu.
Tamam.O ethernet driverı gerekli çünkü. Koskoca Dell çalışanları öyle yapmışlar.
Tamam süper. Peki Hyper-V iş görür mü bu iş için?Eskiden yoktu bu şimdi var artık yükleme yardımcısı kurabilirsin sorun olmaz.
Görmez mi tabi görür wikisi bile var detaylı.Tamam süper. Peki Hyper-V iş görür mü bu iş için?
Tamam. Peki, bu Hyper-V VMware workstation gibi bu tarz şeyleri host bilgisayara kurmaz değil mi?
Vallaha araştırma yapmak gerekiyor bunun için net bir bilgim yok ama wikinin açıklamasını okuduğum kadarıyla zaten VMware'den farklı.Tamam. Peki, bu Hyper-V VMware workstation gibi bu tarz şeyleri host bilgisayara kurmaz değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 168058
Tamam. Peki, bu Hyper-V VMware workstation gibi bu tarz şeyleri host bilgisayara kurmaz değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 168058
Belki sistem kararsız olabilir diye korkuyorum. Mesela GPU driverları bazen o tarz şeyler yapıyor. Ancak işim bittiğinde Hyper-V'yi silsem gider mi?Bahsettiğiniz kurulum yöntemi sıkıntı çıkartmaz, yalnız Hyper-V ile ilgili ne sorun çıkartabilir onu anlamadım. O sürücüyü VirtualBox'da olsa kurması gerekiyor, internet için zorunlu o.