Arçelikte staj yapan varmı ?

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar bundan önceki yıllarda arçelikte staj yapan varmı? önerileri nedir ilk günkü izlenimime göre biraz sıkı tutuyolar işi ben bir gün gider iki foto çeker giderim diye düşünümüştüm kaç saat sunum izlettirdiler sıcakta :( açıkcası bu kadar beklemiyordum bu arada benim olduğum yer gebze çayırova tesisleri.30 gün gitcez bu gidişle :bored:

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
hangi bölümde okuysun ve arçelikte hangi birimde staj yapıyosun

th3sinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi bölümde okuyosun ve arçelikte hangi birimde staj yapıyosun

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben gebzede kocaelide oturuyorum bu yazn arçelik-lg klima a.ş de çalıştım gerçekten çok disiplinli yerdi özellikle 5S felan olsun baya özen gösteriyorlar çok memnundum sözleşme bitince şutladılar tabi :D :D

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hangi bölümde okuyosun ve arçelikte hangi birimde staj yapıyosun
Elektr-elektronik okuyorum tüketici hizmetlerindeyim hayırdır :D

ben gebzede kocaelide oturuyorum bu yazn arçelik-lg klima a.ş de çalıştım gerçekten çok disiplinli yerdi özellikle 5S felan olsun baya özen gösteriyorlar çok memnundum sözleşme bitince şutladılar tabi :D :D
Bende çayırova kampüsündeyim stajer olmama rağmen çok memnunum sağolsunlar ilgileniyorlar, ediyorlar gidip gelmesi zor oluyor biraz ama idare ediyoruz artık :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Elektr-elektronik okuyorum tüketici hizmetlerindeyim hayırdır :D

Bende çayırova kampüsündeyim stajer olmama rağmen çok memnunum sağolsunlar ilgileniyorlar, ediyorlar gidip gelmesi zor oluyor biraz ama idare ediyoruz artık :D

İyidir iyi hocam :D

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben de elektrik eletronik okuyorum ve arçelik gerçekten iyi bir yer staj için :D kabul edilmek için ne yapmak gerekiyor
yaz stajı için mart veya nisan gibi yaptıkları bir sınav var ona girmen lazım öncellikle ondan sonrası liste açıklanıyor sana mail gönderiyorlar staja kabul edildiğine dair