Arçelik ve Beko'dan BİRİ Fırsatı

Bu konuyu okuyanlar

Frostban3

Müdavim
Katılım
10 Eylül 2008
Mesajlar
1,133
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
İletişimin alternatifi BİRİ, Arçelik ve Beko ile ortaklaşa başlattığı kampanya ile tüketicilere özel fırsatlar sunuyor. Kampanyanın ayrıntıları için buyurun.

Arçelik ve Beko bilgisayarlarda şimdi BİRİ fırsatı var. Arçelik veya Beko'dan bilgisayar alan herkes, Koç.net'in bireysel iletişim pazarına alternatif getiren BİRİ ADSL paketi'ne 5 ay boyunca 14.90 YTL'den sahip oluyor. 22 Kasım'a kadar sürecek olan kampanya, tüm masaüstü veya dizüstü bilgisayar modellerinde geçerli. Üstelik BİRİ ADSL paketi tüm vergiler dahil, bağlantı ücreti olmadan, kredi kartıyla yapılan ödemelerde depozito ücreti alınmaksızın ve ilk bir ay tüm paketler limitsiz olarak sunuluyor.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Kaç Ay Abone Olmamız Gerekiyor?


Pazardaki diğer uygulamaların aksine, BİRİ'ye abone olmak için taahhüt şartı bulunmuyor, aboneler istedikleri zaman abonelikten ayrılabiliyor. Paket, sabit ücret karşılığında ADSL internet erişimi, ücretsiz 8 GB kotalı ve 5 GB dosya alanına sahip, anti virüs ve anti spam korumalı e-posta alanını içeriyor. BİRİ abonelerinin ücretsiz kullanımına sunulan telefon destekli ve yüksek kalitede kablosuz modem sayesinde, şehirlerarası, uluslararası ve GSM telefon görüşmeleri yüzde 45'e varan indirimlerle yapılabiliyor.

:: Kampanya hakkındaki düşüncelerimizi forumda paylaşalım.

Bilgi için: BİRİ
Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net
 

souris

Müdavim
Katılım
11 Ağustos 2008
Mesajlar
1,614
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar tüketicinin gözünde ışık yakacak bir kampanya değil.
Yapacaksın 4 mbit bağlantıyı 29 ytl o zaman çıkacaksın bas bas bağıracaksın ben yaptım gelin alın diye aksi halde fazla bir talep olacağını sanmıyorum.
 

muratcanberber

Müdavim
Katılım
23 Ağustos 2007
Mesajlar
2,033
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Telekom zam falan yaptı galiba. 2 aydır 60 ytl geliyor 1 mbit :(
 

GurenGursel

Müdavim
Katılım
15 Kasım 2007
Mesajlar
1,165
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Umarım bu Biri tutar. Yoksa gerçekten sıkıntı olacak birilerinin başına :)
 

zelenga

Müdavim
Katılım
17 Şubat 2008
Mesajlar
2,509
Reaksiyon puanı
18
Puanları
38
BİRİ'ye geçmeyi düşünüyorum... Denemesi bedava :)
 

engerex

Müdavim
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
7,676
Reaksiyon puanı
26
Puanları
48
Bu kampanyanın en olumsuz yanı: # Kredi kartı ile yapılan satışlarda verilecek modem karşılığında depozito bedeli alınmayacaktır. Kredi kartı haricindeki satışlarda verilecek modemler için 50.-YTL depozito bedeli alınacaktır. # Kampanya dahilinde verilen modemler Koç.net’e ait olup abonelik sona erdiğinde Koç.net’e aynen iade edilecektir. # Modem iade edilmediği takdirde, Kredi Kartı ile satış yapılan satışlarda depozito bedeli kredi kartından tahsil edilecektir. 50 YTL bi modem için ne ki? Piyasadan en dandik modemi o fiyata alıyosun. BİRİnin verdiği modem nedir bilemiyorum.
 
Üst