- Reaksiyon puanı
- 1,606
Arçelik A40-LW8376 TV'de RGB girişi var mı? Sony DVD bağlamak istiyorum. @phanmetal @Elvin.
O zaman bu DVD'yi bağlayamayız değil mi? RGB girişi olması gerekiyor mu? DVD'de Audio Out, LR ve Digital Out girişi de var.Scart girişi var;
Ekli dosyayı görüntüle 178415
Ürün tanıtım PDF'inde böyle yazıyor. Cihazı bilmeyiz.O zaman bu DVD'yi bağlayamayız değil mi? RGB girişi olması gerekiyor mu? DVD'de Audio Out, LR ve Digital Out girişi de var.
Model no: Sony DVP-SR100.Ürün tanıtım PDF'inde böyle yazıyor. Cihazı bilmeyiz.
Scart varmış;Model no: Sony DVP-SR100.
Scart hangi sayının olduğu yer? Ve Scart nasıl bir kablo.
3 olan varya ona ben Scart diyorum. Arçelik TV'de de varmış senin DVD oynatıcıda da varmış. Ama bu TV'de bir sürü özellik varmış saten. DVD'yi aratmaz gibi duruyor. USB ile video oynatıyor galiba bu TV.Scart hangi sayının olduğu yer? Ve Scart nasıl bir kablo.
Aslında D-Smart uydu da da RGB girişi var denedim o olmadı. Benim nasıl dönüştürücü almam gerekiyor?3 olan varya ona ben Scart diyorum. Arçelik TV'de de varmış senin DVD oynatıcıda da varmış. Ama bu TV'de bir sürü özellik varmış saten. DVD'yi aratmaz gibi duruyor. USB ile video oynatıyor galiba bu TV.
Çalışmadıysa o zaman benim yazdıklarımı boş ver. Ben aynı giriş diye düşündüm.Aslında D-Smart uydu da da RGB girişi var denedim o olmadı. Benim nasıl dönüştürücü almam gerekiyor?
Tüplü televizyonlarda çalışır mı? Veya o 3 giriş hiçbir işe yaramıyor mu? Babam tüplü TV'lerde çalışır diyor.Çalışmadıysa o zaman benim yazdıklarımı boş ver. Ben aynı giriş diye düşündüm.
Saten çalışır. Tüplü cihazlar piyasada iken çıkmıştı. Denemen lazım yine de.Tüplü televizyonlarda çalışır mı? Veya o 3 giriş hiçbir işe yaramıyor mu? Babam tüplü TV'lerde çalışır diyor.
Yani bu Arçelik TV'de kesin çalışmaz değil mi? Ona göre tüplü TV'de denerim.Zaten çalışır. Tüplü cihazlar piyasada iken çıkmıştı. Denemen lazım yine de.
Şimdi kesin çalışmaz demiyorum. İkisinde de aynı girşi var. Denemen lazımdır.Yani bu Arçelik TV'de kesin çalışmaz değil mi? Ona göre tüplü TV'de denerim.
Tüplü TV'nin ekranı ufak eğer ki DVD çalışırsa görüntü HD olur mu?Şimdi kesin çalışmaz demiyorum. İkisinde de aynı girşi var. Denemen lazımdır.
Olmadı mı saten Arçelik TV için bir sorun yok. DVD player gerekmez bile.
Tüplü TV'de kullanırsın artık.
Tüplü televizyonların çözünürlüğü; 720 x 576. Yani 576P ve 4:3.Tüplü TV'nin ekranı ufak eğer ki DVD çalışırsa görüntü HD olur mu?