Arc S "SONY" Yazısında takılıp kalıyor| yardımmm

rodolfo11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar viper 5 romunu yuklewrken baglantımkesıldı telefon yenıden basldadı tabı verılerı sıldıgım ıcın acılmıyor aRTIK telefon, nasıl duzeltebılırım bunu :(

rodolfo11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl olacak o ? bılgınız varsa anlatırmısınız? flastool falan yuklu bende

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk önce; flashtoolu kur

Flashtool klasörünün içince "Drivers" dosyasındaki programı çalıştırıp bütün driverları yüklüyoruz. sonrada arc s için ORJİNAL ROM bulman lazım daha sonrabulduğun romu RAR"DAN ÇIKARTIP masa üstüne atıyoruz,

Flashtool programını kuruyoruz ve masa üstüne attığımız romundosyasını Bilgisayarım-> C-> Flashtool-> Firmwares klasörünün içine atıyoruz(x10 ile ilgili dosyayı silmeyin.)

Telefonu USB ile bilgisayara bağlıyoruz.

Flash "Şimşek" butonuna basıyoruz ve "Flash Mode" u seçip "Ok" tuşuna basıyoruz.

Select a Firmware kısmında ARC S sekmesi zaten otomatik seçili oluyor.
Genel görünüm şöyle olması gerekiyor,

ImageThumbnail2.aspx
Firmware Content kısmında sadece simlock.ta görünüyorsa bilgisayarınızın dilini İngilizce(ingiltere) yapıp yeniden başlatmanız gerekli.

"Ok" tuşuna basıyoruz Flashtool eski sürümü yüklemeye başlıyor, daha sonra size uyarı veriyor ve

Bilgisayar'dan USB kablosunu çekiyoruz,
Telefonu kapatıyoruz,
Kapandıktan sonra 15 sn kadar bekleyip geri tuşuna basarak USB'yi tekrardan Bilgisayara takıyoruz.
yükleme bitince usb yi çıkarıp telefonu aç. Bootloader kapalıysa hiç uğraşma sony update center i yükle sony in programı oradan çok rahat kurtarabilirsin ben çok yaptım böyle.

rodolfo11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amaupdate centerıyukledıgımyazılım bulunamadı dıyor :S

deneyecegımsımdısırayla dedıgını

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum acılmıyor ve actıgım zaman hep basa donuyor xperıa arc s islemcıden olabilir mi

azrail118

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şunu biraz daha açıklarmısınız kardeşim yapamadım bi türlü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KArdeşim Bende 1 yıldır Arc S Kullanıyorum Hiç Bir Skıntısı Yoktu Yaklaşık 4 ay Önce Felanda 4.0.4 e Geçiş Yaptım Yine Canavar Gibiydi Ama Ne Olduysa Müzik Göndercektim Bluetoothu Actm Telefon Kapandı. Acıyorum Sony Diyo Xperia Diyo Yine Başa Dönüyo Ne Yapmam Gerek.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kapat telefonu, Update Center'dan yazılımı at tekrar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnımde ars kafayı yedı acılır gbı okuo kapanıo cpreyadan baska bıse demıo napmam lazım bılgılendırrsenız sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu android 4.0.4 e yükseltim 2 hafta kadar kullandım ama arkadaşa film yollayacaktım bluetoothu actım telefon direk kapandı yeniden acmaya calıstım sony yazısı geliyor ve sürekli kendini resetliyor ne yapmam gerek